| Автор |
Съобщение |
Jasen Готвач

Готви от: 30 Яну 2005
Ние еднокраките приветствуваме Четирикракия |
| Пуснато на: Вто Май 10, 2005 10:41 pm Заглавие на темата: Ние еднокраките приветствуваме Четирикракия |
|
|
Ние еднокраките приветствуваме Четирикракия за тази статия и сме готови да умрем за една аспержа или поне да си загубим и единствения ни останал крак. Другият го загубихме в битката за аспержи, която се състоя преди години във Вечния град. Съвсем откровено - тогава ми се сториха мн. безвкусни тия прехвалени аспержи, но съм готов пак да пробвам. ________________________________________ "Като гореща вода за шоколад" |
|
| начало |
|
 |
|
|
Алеко Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005
| Пуснато на: Сря Май 11, 2005 9:51 am Заглавие на темата: Ние еднокраките приветствуваме Четирикракия |
|
|
Имало е нявга един котарак,
имало е нявга един котарак,
и той бил, и той бил
само с един крак.
Минали години, котаракът тоз,
минали години, котаракът тоз,
останал, останал, останал без нос.
Приказката тази, що ви разказах,
приказката тази, що ви разказах,
със мерак, със мерак ще повторя пак!
Че
Имало е нявга един котарак,
и той бил, и той бил
само с един крак.
Минали години, котаракът тоз,
останал, останал, останал без нос.
Приказката тази, що ви разказах,
със мерак, със мерак ще повторя пак!
... ________________________________________ I'll leave this old world with a satisfied mind. |
|
| начало |
|
 |
Jasen Готвач

| Пуснато на: Сря Май 11, 2005 2:29 pm Заглавие на темата: Ние еднокраките приветствуваме Четирикракия |
|
|
Йееее! Алеко - това е първата песничка,която си спомням! Майка ми я пееше още като бебенце  ________________________________________ "Като гореща вода за шоколад" |
|
| начало |
|
 |
|
|
Алеко Гур(у)ман

| Пуснато на: Сря Май 11, 2005 3:17 pm Заглавие на темата: Ние еднокраките приветствуваме Четирикракия |
|
|
На мен баба ми я пееше. Явно сме расли по едно и също време, защото днешното поколение вече не я знае. ________________________________________ I'll leave this old world with a satisfied mind. |
|
| начало |
|
 |
MR.LAZY Site Admin

Готви от: 30 Май 2004
| Пуснато на: Сря Май 11, 2005 6:00 pm Заглавие на темата: Ние еднокраките приветствуваме Четирикракия |
|
|
| Алеко написа: | | На мен баба ми я пееше. Явно сме расли по едно и също време, защото днешното поколение вече не я знае. |
Дъртофелници... |
|
| начало |
|
 |
Алеко Гур(у)ман

| Пуснато на: Сря Май 11, 2005 7:53 pm Заглавие на темата: Ние еднокраките приветствуваме Четирикракия |
|
|
Ей, малкия! Я по-Фнимателно с възрастните!  ________________________________________ I'll leave this old world with a satisfied mind. |
|
| начало |
|
 |
|
|
MR.LAZY Site Admin

Готви от: 30 Май 2004
|
| начало |
|
 |
Jasen Готвач

| Пуснато на: Пет Май 13, 2005 9:53 pm Заглавие на темата: Ние еднокраките приветствуваме Четирикракия |
|
|
| MR.LAZY написа: | Извинявай чиче  |
Пубертетчо, щом си се осъзнал , сготви на дъртите аспержи и ги покани! Трифон от Вертикал мн. се изкефи на емотоконите. Зял следобед гледахме и се смяхме и никакъв постинг не пуснахме  ________________________________________ "Като гореща вода за шоколад" |
|
| начало |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума
|
|