Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът

Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът
Форуми за обмен на рецепти, полезни съвети при готвене и видове хранене

Албуми на потребителитеАлбуми  ТърсенеТърсене  Игрички!Игрички!  Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?
ЧЗВ / FAQЧЗВ / FAQ  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход
Картофено руло с гъби

Създайте нова тема   Напишете отговор Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Рецепти по категории -> Ястия българска кухня
Автор Съобщение
vivagd
Дегустатор

Готви от: 30 Апр 2005

Картофено руло с гъби
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 9:21 pm    Заглавие на темата: Картофено руло с гъби

Продукти:1,200картофи,3бр.яйца,50гр.брашно,50гр.галета,50гр.кашкавал
5гр.сол
за плънката:50гр.прясно масло,100гр.лук,300гр.пресни гъби,250гр.пресни домати,3яйца,1 връзка магданоз,чер.пипер и сол на вкус
за намазване на рулото:50гр.кашкавал,25гр.галета,1бр.яйце,50гр.прясно масло.

Приготвяне:Картофите се сваряват,обелват и пасират.Омесват се с яйцата,брашното,галетата,настъргания кашкавал и солта.Сместа се разстила върху намокрена кърпа на пласт с дебелина 1,5см.Върху картофения пласт се поставя плънка от дребно нарязания лук,гъбите на филиики,задушени в част от маслото и смесени с нарязаните на кубчета домати и твърдо сварените яйца,магданоз,сол и черен пипер.С помоща на кърпата пласта се навива на руло.Поставя се в тавичка,така ,че ръба да остане отдолу./По желание още в началото сместа може да се разпредели на няколко броя рула/.Намазва се с разбитото яйце,поръсва се с кашкавал и галета,полива се с разтопено масло и се пече във фурна.Готовото руло се нарязва на парчета около 3см и се сервира със салата от домати или репички.Добър апепит.
начало
рецепти
Реклама / Спонсорирани връзки
Ипотечни и жилищни кредити от банки
рецепти
gotin
Готвач

Готви от: 04 Яну 2005

Картофено руло с гъби
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 8:05 pm    Заглавие на темата: Re: Картофено руло с гъби

vivagd написа:
Добър апепит.

Всичко е чудесно, но не можах да разбера кое точно е диетичното на тази рецепта. Съжалявам!
Според мене даже никак не е диетична.
Това, че в една рецепта отсъства месото, не я прави непременно диетична.
За каква диета може да е диетична рецепта, в която има 1,2 кг. картофи, 7 яйца и 100 гр. масло.
Може, ама ако диетата е за напълняване... Смях
начало
рецепти
vivagd
Дегустатор

Готви от: 30 Апр 2005

Картофено руло с гъби
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 8:26 pm    Заглавие на темата: Картофено руло с гъби

Смях Здравейте! Рецептата е за 6 човека. Направих 3бр.рула.Е ние жените изядохме по две парчета, мъжете останалото. Може да се ползва за едно хранене на обяд, а вечерта сок или мляко. Напълно е достатъчно. Не сме чак на някаква супер диета, че да припадаме от глад, просто се ограничаваме.
начало
рецепти
рецепти
MR.LAZY
Site Admin

Готви от: 30 Май 2004

Картофено руло с гъби
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 9:39 am    Заглавие на темата: Re: Картофено руло с гъби

vivagd написа:
...Не сме чак на някаква супер диета, че да припадаме от глад, просто се ограничаваме.
Според мен Готин има предвид, че вегетарианска рецепта не значи непременно диетична. А колкото до ограничаването на храната, ами човек би трябвало да се ограничава по принцип в яденето, но все пак това едва ли е диета. Затова и премествам рецептата в БГ кухня.
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005

Картофено руло с гъби
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 11:24 am    Заглавие на темата: Re: Картофено руло с гъби

MR.LAZY написа:
... А колкото до ограничаването на храната, ами човек би трябвало да се ограничава по принцип в яденето,....
Шокиран Шокиран Шокиран
начало
рецепти
MR.LAZY
Site Admin

Готви от: 30 Май 2004

Картофено руло с гъби
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 11:33 am    Заглавие на темата: Re: Картофено руло с гъби

Алеко написа:
Шокиран Шокиран Шокиран
Що се пулиш, бе, чичо?
начало
рецепти
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Картофено руло с гъби
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 12:22 pm    Заглавие на темата: Картофено руло с гъби

Ми как няма да се пуля! Като ми заговори някой за ограничаване в храненето, нищо друго не ми остава.
начало
рецепти
gotin
Готвач

Картофено руло с гъби
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 12:45 am    Заглавие на темата: Картофено руло с гъби

Алеко написа:
Ми как няма да се пуля! Като ми заговори някой за ограничаване в храненето, нищо друго не ми остава.

И го намразваш, нали? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ми така, де, посягат на най-скъпото ни...Ама,ха... Taz Taz Taz
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Картофено руло с гъби
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 10:52 am    Заглавие на темата: Картофено руло с гъби

Не бе, що да го намразвам? Просто му се пуля насреща, ей така: Шокиран Шокиран Шокиран

Ей сега всички ще си помислят, че съм един непрекъснато папкащ шишковец, хи-хи-хи. Е, няма да познаят съвсем...
начало
рецепти
рецепти
gotin
Готвач

Картофено руло с гъби
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 2:31 pm    Заглавие на темата: Картофено руло с гъби

Алеко написа:
Не бе, що да го намразвам? Просто му се пуля насреща, ей така: Шокиран Шокиран Шокиран

Ей сега всички ще си помислят, че съм един непрекъснато папкащ шишковец, хи-хи-хи. Е, няма да познаят съвсем...

А-а-а, не! Хората, които са ми събирали очите като съм ги гледал с какво удоволствие какви огромни количества храна изяждат са били слаби като вейка... И съм им завиждал, де... Много ядосан Twisted Evil Twisted Evil
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Картофено руло с гъби
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 2:48 pm    Заглавие на темата: Картофено руло с гъби

И аз познавам такива, ама за съжаление не съм от тях. Много тъжен
начало
рецепти
Покажи мнения от преди:   
Подобни теми
Тема Форум
Деликатесно руло от пилешко филе със сос от патладжани Фюжън кухня
Картофено пюре без казеин Диетични рецепти
"Във Верджиния има страхотно руло от месо" Международна кухня
Картофено-пиперена яхния Провалите в моята кухня
Яйцата от картофеното руло бр.12 Коментари и въпроси по рецепти от списания
Калмари, пълнени с ориз и гъби в микровълновата Рибна кухня
Руло с бекон Ястия българска кухня
Руло от сьомга с копър Рибна кухня
Крем супа от гъби с маслини и чушки (брой 3) Коментари и въпроси по рецепти от списания
Печено от тиквички с гъби Фюжън кухня
Козуначено руло с плодове Тестени и хлебни изделия
Запечено картофено пюре Салати, ордьоври, мезета и закуски
Кюфтета от гъби Ястия българска кухня
Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Рецепти по категории -> Ястия българска кухня
Страница 1 от 1

Идете на:  
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети :: Можете да добавяте снимки във форума

Скриптове от phpBB © 2001, 2006 phpBB Group :: Превод от Боби Димитров

Условия за ползване :: Конфиденциалност на информацията

Рецепти :: Спорт :: Кредити :: Лекари :: Козметика и грим :: Directory :: Music :: Food&Recipes :: Cheap Properties :: Real Estate Bookmarks