Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът

Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът
Форуми за обмен на рецепти, полезни съвети при готвене и видове хранене

Албуми на потребителитеАлбуми  ТърсенеТърсене  Игрички!Игрички!  Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?
ЧЗВ / FAQЧЗВ / FAQ  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход
Картофи с гъби и топено сирене

Създайте нова тема   Напишете отговор Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Рецепти по категории -> Ястия българска кухня
Автор Съобщение
vivagd
Дегустатор

Готви от: 30 Апр 2005

Пуснато на: Нед Юли 17, 2005 5:55 pm    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Продукти:
  • 1,5 кг.картофи,
  • 2 бр.тиквички,
  • 250 гр.гъби,
  • 250 гр.пушено топено сирене,
  • 1 ч.л.сушен риган,
  • сол и чер.пипер на вкус,
  • 1 връзка копър.

Приготвяне:

Kартофите се обелват и слагат във вряща вода. Варят се около 15 мин. оцеждат се от водата и се смесват с ситно нарязания копър.Изсипват се в тавичка. /По възможност картофите да са дребни или нарязани на четвъртинки/. Гъбите се нарязват на филийки и се запържват леко в малко олио, като се подправят с черния пипер и ригана. Изваждат са от тигана в отделна купа. В същия тиган се запържват и тиквичките, които предварително са нарязани на тънки филийки. Когато поомекнат, към тях се прибавят гъбите и пушеното топено сирене нарязано на ситно. Когато сиренето се разтопи, махаме тигана от котлона и с получената смес заливаме картофите. Заливаме с малко вода и запичаме в предварително загрята фурна до получаване на златиста коричка. По желание можем преди печенето да поръсим с настърган кашкавал. Преди да залеем картофите със сместа върху тях може да се наредят сварени ивички пил.месо, пaрченца котлет на скара, кръгчета македонка или друг колбас. Добър апетит.
начало
рецепти
Реклама / Спонсорирани връзки
Ипотечни и жилищни кредити от банки
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005

Пуснато на: Пон Юли 18, 2005 11:07 am    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Ауууу! Я се съберете с Крис - от него гъбичките, от теб компирите - и поканете останалите гладници тук, че вече се наводнихме!
начало
рецепти
vivagd
Дегустатор

Пуснато на: Пон Юли 18, 2005 5:45 pm    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Смях Здравейте!Ще се радвам ако ви хареса,но наистина е добро особенно със студена каменица ...и жените знаят защо...А за готвенето с удоволствие особенно при барбекюто и басеина на новата кооперация.Сега я издаваме и е лудница.Ако искате мога да ви пусна една снимка не,че се хваля но си струва.Е има още някои друг свободен апартамент за сега.
начало
рецепти
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 11:05 am    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Пускай! А свободните апартаменти ги пази за гости! Идвааааме!
начало
рецепти
vivagd
Дегустатор

Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 8:24 pm    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Здравей Алеко!Нещо не се получи затова пуснах снимките в албуми.Можеш да ги поразгледаш там,дано ти харесат.Поздрави.
начало
рецепти
jelkajelev
Дегустатор

Готви от: 04 Май 2005

Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 5:09 pm    Заглавие на темата: картофи с гъби и топено сирене

Съжалявам! Здравей , viva !

Ти пак избухна . Рецептата е страхотна , аз обожавам гъбите с картофите ,
но и с топено сирене става вкусно . Моляте те ако измислиш нещо ново пиши .
Благодаря предварително !
Естествено и студена "Каменица " .
И относно тези апартаменти на къде без мен !?
Поздрави и всичко най - добро.
начало
рецепти
рецепти
vivagd
Дегустатор

Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 9:26 pm    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Въртя очички Здравейте Желка!Радвам се,че рецептата ви е харесала.Напълно съм съгласна с вас за допълнението...каменица.Страшно се вързва.А що се отнася за апартаментите ще оправим някакси нещата.Дано всичко да е наред,че в петък е банкета.Мисля,че моята рецепта ще се допълни добре с твоя кекс.Но цяла седмица сме на полудиета,нещо трудно става с облеклото...лошо.При тези вкусотии!
начало
рецепти
Надя
Дегустатор

Готви от: 09 Май 2005

Пуснато на: Чет Юли 28, 2005 9:19 am    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Ама, моля ви, стига с кая каменица, навсякъде каменица, каменица, каменица, и аз обичам биричка, но точно такава НЕ! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Приемам го като реклама, а достатъчно кинти хвърлят хората за такава по медиите......Мога да пиша още, ама няма!
Може би Админа ще се погрижи да спрем с рекламите. Благодаря предварително! Въртя очички
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Пуснато на: Чет Юли 28, 2005 4:13 pm    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Добре де, аз нейде бях писал, че мноооого харесвам Туборг.
начало
рецепти
рецепти
Надя
Дегустатор

Пуснато на: Чет Юли 28, 2005 6:01 pm    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Алеко написа:
Добре де, аз нейде бях писал, че мноооого харесвам Туборг.

Може да я харесваш, но не я закачаш към всяка рецепта - нали? Много ядосан
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Пуснато на: Чет Юли 28, 2005 6:14 pm    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Ми да, не афиширам наляво и надясно, че съм член на АА. Смях
начало
рецепти
vivagd
Дегустатор

Пуснато на: Чет Юли 28, 2005 9:24 pm    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Ако съм засегнала някого на тема бирата...моля да ме извините.Ще се взема бележка от забележката.Ние от Варна сме малко захлюпени сигурно и освен биричка друго много не консумираме.Просто така е приказката,че за даденото ястие по-леко е биричката.Още веднъж ме извинете.Поздрави.
начало
рецепти
рецепти
Надя
Дегустатор

Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 8:52 am    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Така де, Усмивка БИРИЧКА звучи къде, къде по-добре! Благодаря, че си ме разбрала! ... а пък нека всеки си пие такава, каквато си иска.
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 2:19 pm    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Наде, то е като с политпропа. Може от една партия непрекъснато повтарят да гласуваш за тях, ама никой не те задължава с пищоФ на челото да го правиш, нали?!
начало
рецепти
Kriss
Дегустатор

Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 2:39 pm    Заглавие на темата: Картофи с гъби и топено сирене

Па как не пуснахте една рИцепта да върви с бяло вино - само бира ви е у главата Смях Смях Смях Смях
рецепти
рецепти
Покажи мнения от преди:   
Подобни теми
Тема Форум
Картофи със спанак Фюжън кухня
Калмари, пълнени с черен ориз и сирене Рибна кухня
Скоунс със сирене Тестени и хлебни изделия
Кюфтета от спанак/лапад и картофи Провалите в моята кухня
Сирене "Дунавия" Хранителни продукти
Замръзнали картофи Провалите в моята кухня
Пържени макарони със сирене Фюжън кухня
Истинска английска риба с пържени картофи Рибна кухня
Супа от царевица със синьо сирене Супи и чорби
Крем-сирене от соя Диетични рецепти
Синьо сирене 2 Салати, ордьоври, мезета и закуски
Пикантно "сирене" за мазане Диетични рецепти
Синьо сирене Салати, ордьоври, мезета и закуски
Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Рецепти по категории -> Ястия българска кухня
Страница 1 от 1

Идете на:  
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети :: Можете да добавяте снимки във форума

Скриптове от phpBB © 2001, 2006 phpBB Group :: Превод от Боби Димитров

Условия за ползване :: Конфиденциалност на информацията

Рецепти :: Спорт :: Кредити :: Лекари :: Козметика и грим :: Directory :: Music :: Food&Recipes :: Cheap Properties :: Real Estate Bookmarks