| Автор |
Съобщение |
biskvitka Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004
Гарвански лук/ шнитлаух |
|
|
|
Вчера в Хит (Младост) видях да се продава туй чудо в саксийки.
Ето така изглежда:
Последната промяна е направена от biskvitka на Сря Сеп 07, 2005 7:51 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
| начало |
|
 |
Реклама / Спонсорирани връзки
|
Ипотечни и жилищни кредити от банки
|
 |
Алеко Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005
|
| начало |
|
 |
biskvitka Зъл модератор

|
|
|
Не, аз вече си имам и послушно си го папкам. Инфото е за тези, които все още не са си посадили
|
|
| начало |
|
 |
|
|
 |
Алеко Гур(у)ман

|
|
|
| Няколко седмици преди да се захвана с най-голямата глупост в досегашния ми съзнателен живот - РЕМОНТА - си донесох от Германия семенца и буля прилежно ги пося в една саксийка. И тъкмо поникнаха първите стъбла, започна къртенето. Така реколтата отиде на кино.
|
|
| начало |
|
 |
biskvitka Зъл модератор

|
|
|
| Алеко написа: | | Няколко седмици преди да се захвана с най-голямата глупост в досегашния ми съзнателен живот - РЕМОНТА - си донесох от Германия семенца и буля прилежно ги пося в една саксийка. И тъкмо поникнаха първите стъбла, започна къртенето. Така реколтата отиде на кино. |
Моите съболезнования!
Все още имате шанс да се снабдите с лучец. Вчера прочетох, че той живее до 10 години!
|
|
| начало |
|
 |
Алеко Гур(у)ман

|
|
|
А смея ли да помоля, ако имате път към ХИТ, да ни вземете една саксийка и да я държите у вас, докато се нанесем? Че ХИТ ми е много далече...
|
|
| начало |
|
 |
|
|
 |
MR.LAZY Site Admin

Готви от: 30 Май 2004
|
|
|
| Алеко написа: | А смея ли да помоля, ако имате път към ХИТ, да ни вземете една саксийка и да я държите у вас, докато се нанесем? Че ХИТ ми е много далече...  | Само, ако слушкате
|
|
| начало |
|
 |
Алеко Гур(у)ман

|
|
|
| MR.LAZY написа: | | Алеко написа: | А смея ли да помоля, ако имате път към ХИТ, да ни вземете една саксийка и да я държите у вас, докато се нанесем? Че ХИТ ми е много далече...  | Само, ако слушкате  |
Обещавам, че много ще слушкаме!
|
|
| начало |
|
 |
|
|