Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът

Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът
Форуми за обмен на рецепти, полезни съвети при готвене и видове хранене

Албуми на потребителитеАлбуми  ТърсенеТърсене  Игрички!Игрички!  Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?
ЧЗВ / FAQЧЗВ / FAQ  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход
Фета (овче сирене) “а ла Ангелов”

Създайте нова тема   Напишете отговор Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Рецепти по категории -> Салати, ордьоври, мезета и закуски
Автор Съобщение
to4ica
Почетен член

Готви от: 30 Май 2004

Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 2:45 pm    Заглавие на темата: Фета (овче сирене) “а ла Ангелов”

Това е точно за Лудетинка, която обича пикантни мезенца Смях

"Фета (овче сирене) “а ла Ангелов”·
Пиперони, тимиан, магданоз, ч пипер, розмарин, базиликум всичко сухо.
· Овче сирене и олио
· 1 седмица се кисне в олиото

1. лютите чушлета се режат на тясни кръгчета
2. сухите подправки ( тимиан, или балканска чубрица, чер пипер на зърна, магданоз, розмарин, босилек ) се разбаркват добре и се разстилат върху кухненсата дъска.
3. Сиренето се подсушава с кух. хартия и се нарязва на квадратни или правоъгълни парченца
4. Парчетата сирене са начукват върху подправките така, че да могат да задържат добре част от тях, а зрънцата пипер да се забият в сиренето
5. в красив буркан се нареждат пърченцата сирене като от време на време се поставя ту клонче ризмарин, ту малко червено чушле така, че да се виждат отвън
6. напълнения буркан се залива с добър зехтин и се затваря.
7. сега ти трябва търпение т.е. 1 седмица се изчаква
8. Останарото олио, след изяждането на сиренето се използва за салати, за пици и пр."

to4ica мисли, че това ще да е нещо превъзходно Смях Смях Смях
начало
рецепти
Реклама / Спонсорирани връзки
Ипотечни и жилищни кредити от банки
рецепти
ludetina
Готвач

Готви от: 03 Юни 2004

Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 5:36 pm    Заглавие на темата: Фета (овче сирене) “а ла Ангелов”

Потекоха ми лигите!Как ще издържа цяла седмица Twisted Evil .. Усмивка
Абе не е за вярване ама аз пак имам въпрос Намигане ,тези люти чушлета са сурови и червени така ли.. Въпрос
начало
рецепти
to4ica
Почетен член

Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 6:32 pm    Заглавие на темата: Фета (овче сирене) “а ла Ангелов”

Питай спокойно, предавам въпросите - и на мен доста неща не ми бяха ясни. Чушлетата са от сорта "пиперони" - едни малки, тънки, остри и сурови, да. Но предполагам, че нашият приятел няма да се обиди ако се наложи да ги заменим с други дребни чушлета
начало
рецепти
рецепти
ludetina
Готвач

Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 10:34 am    Заглавие на темата: Фета (овче сирене) “а ла Ангелов”

Мерси много !Веча отлежава.Дано ми стигне волята да не го нападна преждевременно! Twisted Evil Намигане
начало
рецепти
ludetina
Готвач

Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 9:41 pm    Заглавие на темата: Фета (овче сирене) “а ла Ангелов”

Не издържах естествено!! Съжалявам! Съжалявам! Усмивка Нападнах го! Смях Кипри ми се нагло в хладилника и ме изкушава!! Twisted Evil Twisted Evil

Иии направо е супер!!Аромати,.. вкусове...Ох, дано се задържи още2- 3 дена ,че да го пробвам точно по рецепта..Съжалявам! Опитайте непремено!!Аз пак ще си направя! Намигане
То4ице ,благодаря ти, че публикува тази рецепта !Сирената са ми такава слабост... Въртя очички Усмивка
Г-н Ангелов продължавайте да ни пращате все такива вкусни подаръци!! Плезене Браво и мнооого мерси!!
начало
рецепти
to4ica
Почетен член

Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 2:22 am    Заглавие на темата: Фета (овче сирене) “а ла Ангелов”

Лудетинке, не издържа пробния срок нали? Ами и аз така Съжалявам! а благодарностите само за г-н Ангелов Усмивка
начало
рецепти
рецепти
Покажи мнения от преди:   
Подобни теми
Тема Форум
Калмари, пълнени с черен ориз и сирене Рибна кухня
Скоунс със сирене Тестени и хлебни изделия
Сирене "Дунавия" Хранителни продукти
Пържени макарони със сирене Фюжън кухня
Супа от царевица със синьо сирене Супи и чорби
Крем-сирене от соя Диетични рецепти
Пикантно "сирене" за мазане Диетични рецепти
Синьо сирене 2 Салати, ордьоври, мезета и закуски
Синьо сирене Салати, ордьоври, мезета и закуски
Печена фета Международна кухня
Пържено сирене с боровинки Десерти и сладкиши
Салата за лятото от г-н Ангелов Салати, ордьоври, мезета и закуски
Синьо сирене с ананас Салати, ордьоври, мезета и закуски
Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Рецепти по категории -> Салати, ордьоври, мезета и закуски
Страница 1 от 1

Идете на:  
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети :: Можете да добавяте снимки във форума

Скриптове от phpBB © 2001, 2006 phpBB Group :: Превод от Боби Димитров

Условия за ползване :: Конфиденциалност на информацията

Рецепти :: Спорт :: Кредити :: Лекари :: Козметика и грим :: Directory :: Music :: Food&Recipes :: Cheap Properties :: Real Estate Bookmarks