| Автор |
Съобщение |
Фидера Дегустатор

Готви от: 15 Юни 2005
Агнешки чревца на фурна |
|
|
|
| Почистваме чревцата и ги измиваме с няколко води като след това обръщаме.Отцеждаме и изплитаме чревцата като плитка на коса.Разделяме ги на по тройки.След това получените тройки изплитаме на една голяма плитка и варим до готовност.След охлаждане нарязваме на филии и пържим в масло с червен пипер.Отлично мезе за вино и бира.
|
|
| начало |
|
 |
Реклама / Спонсорирани връзки
|
Ипотечни и жилищни кредити от банки
|
 |
Алеко Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005
|
|
|
Фидер, Фидер, кой те пусна във форума, че само да ми създаваш спазми? Ако знаеш как обичам чревца... и как няма къде да си ги купя! Пък дори и да има, няма да мога да си ги сготвя, щото Зелената Мамба ще ме евакуира на улицата.
|
|
| начало |
|
 |
MR.LAZY Site Admin

Готви от: 30 Май 2004
|
|
|
Остава да ги измиеш във пералнята (както Крис мие шкембето) и ще трябва да ти търсим нов дом .
|
|
| начало |
|
 |
|
|
 |
Надя Дегустатор

Готви от: 09 Май 2005
|
|
|
| MR.LAZY написа: | Остава да ги измиеш във пералнята (както Крис мие шкембето) и ще трябва да ти търсим нов дом . |
Май ще е по-добре да си купи една пералничка за целта.
|
|
| начало |
|
 |
IPA Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005
|
|
|
| Алеко написа: | Фидер, Фидер, кой те пусна във форума, че само да ми създаваш спазми? Ако знаеш как обичам чревца... и как няма къде да си ги купя! Пък дори и да има, няма да мога да си ги сготвя, щото Зелената Мамба ще ме евакуира на улицата.  |
Има ги готови в Халите на щанда на КФМ.
Никакво чистене, варене. Само притопляне с малко масълце.
И много винце.
|
|
| начало |
|
 |
dipemi Дегустатор

Готви от: 28 Юли 2005
|
|
|
И аз да добавя нещо-чревцата ги пека на фурна с пресен лук, малко доматено пюре и джоджен-стават убийствени!
________________________________________ http://www.klasvarna.com/
|
|
| начало |
|
 |
|
|
 |
|