| Автор |
Съобщение |
Алеко Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005
А сега, госпожи и господа - брой 9! |
| Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 3:07 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
Извадете капаните за мишки от килера и ги заредете с новия брой на сп. "Меню"!
В него ще научите как да си направите класическо фондю, как да гръмнете един безопасен взрив, малко за историята на сирената и какво общо има Плиний с цялата тази работа.
Очаквайте брой 9 на сп. "Меню" идната седмица! ________________________________________ I'll leave this old world with a satisfied mind. |
|
| начало |
|
 |
|
|
MR.LAZY Site Admin

Готви от: 30 Май 2004
|
| начало |
|
 |
Алеко Гур(у)ман

| Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 2:38 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
Защото още не е излязъл.  ________________________________________ I'll leave this old world with a satisfied mind. |
|
| начало |
|
 |
|
|
MR.LAZY Site Admin

| Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 3:21 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
| Алеко написа: | Защото още не е излязъл.  | Какво става, да не готвите двоен брой? Ще взема като Лудетината да си купя друго списание за успокоение . |
|
| начало |
|
 |
Алеко Гур(у)ман

| Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 3:33 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
Проблеми с печатницата.  ________________________________________ I'll leave this old world with a satisfied mind. |
|
| начало |
|
 |
ludetina Готвач

Готви от: 03 Юни 2004
|
| начало |
|
 |
|
|
MR.LAZY Site Admin

| Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 8:52 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
| ludetina написа: | ...и се чудя от къде по на пред да започна..  | Как откъде? От НВД (най-великото дупе) . |
|
| начало |
|
 |
Алеко Гур(у)ман

| Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 11:00 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
| ludetina написа: | Леле Алеко, за убиване си!!Този брой е върхът на сладоледа и край на моята диета! Цял ден го разглеждам,точа лиги и се чудя от къде по на пред да започна..  |
Те това ще го покажа непременно на шефа!  ________________________________________ I'll leave this old world with a satisfied mind. |
|
| начало |
|
 |
ludetina Готвач

Готви от: 03 Юни 2004
| Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 9:35 am Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
| MR.LAZY написа: | Как откъде? От НВД (най-великото дупе) . |
Абе, след брой 9..няма да има вече опция НВД.. поне при мен де..по-вероятно е да стане най-голямото дупе !Ама здраве да е ..довечера започвам дегустациите и ще ви осведомявам в последствие за резултатите..  ________________________________________ Съдържание на форума "Рецепти за супи" |
|
| начало |
|
 |
|
|
marabu Почетен член

Готви от: 20 Апр 2005
| Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 1:22 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
Ей ако е толкова хубав и опасен ПИШЕТЕ !!!! Че още ми е в раницата.. да не го изваждам  |
|
| начало |
|
 |
MR.LAZY Site Admin

| Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 1:24 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
Мдам, има опсаност да зарежеш всякакви диети и да закръглиш теглото си към 100 кила . |
|
| начало |
|
 |
marabu Почетен член

Готви от: 20 Апр 2005
|
| начало |
|
 |
|
|
Yasmin Дегустатор

Готви от: 21 Мар 2006
| Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 2:50 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
Някой врътна ли вече едни "Телефонни жици". Толкова са красиви. Чак ми се плаче, понеже моята съвест ми ги забранява.
Мога само да си плакна очите и да въздишам. |
|
| начало |
|
 |
MR.LAZY Site Admin

| Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 3:11 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
| Yasmin написа: | Чак ми се плаче, понеже моята съвест ми ги забранява.
Мога само да си плакна очите и да въздишам. | Хм. какво не й наред на съвестта ти, че ти забранява такива вкусотийки? Да не би да не е чиста ? |
|
| начало |
|
 |
Алеко Гур(у)ман

| Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 3:19 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
Вероятно пости госпожата, та затуй. А нашето списание е за безбожници.  ________________________________________ I'll leave this old world with a satisfied mind. |
|
| начало |
|
 |
|
|
Yasmin Дегустатор

| Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 3:35 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
| Алеко написа: | Вероятно пости госпожата, та затуй. А нашето списание е за безбожници.  |
Госпожица съм и не постя, ами нали идва лято....
Ама така като гледам май всичко ще зарежа, че не е работа за всеки и първото нещо с което ще прекаля ще са точно Жиците. |
|
| начало |
|
 |
Алеко Гур(у)ман

| Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 3:41 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
| Yasmin написа: | Госпожица съм и не постя, ами нали идва лято....
|
Че кво му е на лятото? Най-хубавият сезон за похапване, според мен.  ________________________________________ I'll leave this old world with a satisfied mind. |
|
| начало |
|
 |
Yasmin Дегустатор

| Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 4:17 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
| Алеко написа: | Че кво му е на лятото? Най-хубавият сезон за похапване, според мен.  |
Е да де, и есента е прекрасен сезон за похапване, а пък зимата....
Само че сега хората най-много се депресират, и сега е бума на диетите и на лекарствата за отслабване. |
|
| начало |
|
 |
|
|
Алеко Гур(у)ман

| Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 8:01 pm Заглавие на темата: А сега, госпожи и господа - брой 9! |
|
|
Диети не спазвам, нито пък пълня джобовете на разни фармацевти!  ________________________________________ I'll leave this old world with a satisfied mind. |
|
| начало |
|
 |
yosif Готвач
Готви от: 06 Дек 2005
|
| начало |
|
 |
|