Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът

Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът
Форуми за обмен на рецепти, полезни съвети при готвене и видове хранене

Албуми на потребителитеАлбуми  ТърсенеТърсене  Christmas gamesChristmas games  Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?
ЧЗВ / FAQЧЗВ / FAQ  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход
Подаряват се морски свинчета!

Създайте нова тема   Напишете отговор Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Домашни любимци
Автор Съобщение
Радост
Дегустатор

Готви от: 14 Апр 2006

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 3:07 pm    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

Спешно се подаряват 2 морски свинчета на 20 дни, женски. Търсят се любящи стопани от Пловдив или София. Повече подробности - тук:
http://morskosvinche.7.forumer.com/viewtopic.php?t=738
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 3:40 pm    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

Сладуранки са, но ЗМ ще ме изяде първо мен, ако донеса нещо такова вкъщи, а после и тях. Mr. Green
начало
рецепти
Радост
Дегустатор

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 3:46 pm    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

Стига да не се влюби първо в тях! Плезене
И моят мъж не беше очарован в началото, ама я го виж как гушка и татосва нашето. Намигване Смях
Малките тарикати много добре знаят как да ти разтопят сърцето! Mr. Green
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 3:52 pm    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

Там е работата, че това при нас не може да стане, тъй като ЗМ изпитва ужас от всякакви твари, които са с повече от два крака. Освен това е и гнуслива и няма да понесе космалаците им.
начало
рецепти
Радост
Дегустатор

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 4:04 pm    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

Жалко, кажи й, че губи много! Намигване
На тебе кола маска ли ти прави? Плезене
начало
рецепти
biskvitka
Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 4:08 pm    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

Радост, с какво се хранят тежи животинки?
Може ли да дадеш линк към място, където да се описва, как се гледат?

Преди малко видях във форума, в който е обявата, че хапват килими и акат където им харесва Тъжен Отказвам се...
начало
рецепти
Радост
Дегустатор

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 5:37 pm    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

Да, във форума има много информация за свинчетата, също и в сайта, към който е форумът.
Това за килимите не е задължително. Нашият например не яде килими и кабели. Обаче обожава да гризе вестници (ми на стопаните си ще прилича, на кого другиго! Плезене ), стига да докопа някой. Цвъка, ако го пускаш свободно. Нашият е така, но си е харесал едно място и там си върши нуждите. Иначе си ходят в клетката, в талаша. Между другото, изпражненията им са твърди барабонки и не цапат. Аз ги чистя с прахосмукачката.
Но свободно щъкащите прасета са рядкост. Повечето си стоят по клетките. На разходка се пускат за ограничено време, със съответните предохранителни мерки. А ако имате теракот - проблем с почистването няма никакъв.
Позачети се още, ако имаш време. Това е идеалният любимец за едно дете! Усмивка
начало
рецепти
бухтичка
Дегустатор

Готви от: 06 Апр 2006

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 7:16 pm    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

Имаме морско свинче и го гледаме в аквариум .От там излиза за кратко време и на ограничена територия.Не мога да го оставя да обикаля свободно.Точно за това избрахме свинче,защото не е като котката да ходи навсякъде.Периодично му се сменят стърготините .Храним го основно със зеленчуци и плодове,микс от жито, царевица,слънчоглед и др.семки в прясно състояние.

Последната промяна е направена от бухтичка на Пон Май 29, 2006 8:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
начало
рецепти
MR.LAZY
Site Admin

Готви от: 30 Май 2004

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 8:31 pm    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

biskvitka написа:
Може ли да дадеш линк към място, където да се описва, как се гледат?
Тържествено заявявам, че няма да се грижа за никакви гадини Twisted Evil.
начало
рецепти
бухтичка
Дегустатор

Пуснато на: Пон Май 29, 2006 8:44 pm    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

MR.LAZY не звучиш убедително Смях
Тези животинки са наистина безобидни и изискват изключително малко грижи.
начало
рецепти
MR.LAZY
Site Admin

Пуснато на: Вто Май 30, 2006 6:15 am    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

Честно казано и аз като ЗМ се дразня от всякакви косми из къщата (редовно си правя кола-маска Смях). Като бях малък гледах папагал и така и не успях да се справя с животинчето т.е. уморих го без да съм го искал. Оттогава не съм отглеждал нищо домашно освен хлебарки, които наистина не изискват много грижи Плезене Смях Mr. Green
начало
рецепти
Радост
Дегустатор

Пуснато на: Вто Май 30, 2006 6:59 am    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

MR.LAZY написа:
. Оттогава не съм отглеждал нищо домашно освен хлебарки, които наистина не изискват много грижи Плезене Смях Mr. Green

Глупости, как да не искат! Много държат да им е чистичко, да има редовно сготвено, шкафове и хладилници да са пълни с хранителни продукти, да не се правят ремонти вкъщи... И редовната си доза радиация искат! Плезене
начало
рецепти
MR.LAZY
Site Admin

Пуснато на: Вто Май 30, 2006 12:33 pm    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

E, многото грижи всеки различно ги разбира, но на мен всичко това ми се вижда доста задължаващо.
начало
рецепти
бухтичка
Дегустатор

Пуснато на: Вто Май 30, 2006 2:34 pm    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

Разбира се ,че е задължаващо и си е отговорност.Но когато собственото ти дете те моли за домашен любимец нямаш голям избор.Опъваш се в началото и после омекваш Mr. Green Накрая се привързваш към животинката и си я гледаш с любов. Смях
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Пуснато на: Вто Май 30, 2006 2:45 pm    Заглавие на темата: Подаряват се морски свинчета!

Когато си Зелена Мамба тази любов може да свърши в тиганЯ (за животинката де!) Mr. Green
начало
рецепти
Покажи мнения от преди:   
Подобни теми
Тема Форум
Морски дарове с фиде и спанак Фюжън кухня
Патладжани, пълнени със зеленчуци и риба / морски д... Фюжън кухня
Коктейл от морски дарове в грейпфрут Салати, ордьоври, мезета и закуски
Sea Breeze [Морски Бриз] Алкохолни напитки и коктейли
Банички с коктейл от морски дарове Рибна кухня
Чушки, пълнени с морски дарове (Мексиканска рецепта) Международна кухня
Сос за раци или риба (морски деликатеси) Сосове и дипове
Салата с морски дарове Салати, ордьоври, мезета и закуски
Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Домашни любимци
Страница 1 от 1

Идете на:  
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума

Скриптове от phpBB © 2001, 2006 phpBB Group :: Превод от Боби Димитров

Условия за ползване :: Конфиденциалност на информацията

Рецепти :: Спорт :: Кредити :: Лекари :: Козметика и грим :: Directory :: Music :: Food&Recipes :: Cheap Properties :: Real Estate Bookmarks