| Автор |
Съобщение |
MR.LAZY Site Admin

Готви от: 30 Май 2004
Мюзик айдъл - една трезва оценка |
| Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 9:23 am Заглавие на темата: Мюзик айдъл - една трезва оценка |
|
|
Вчера попаднах на този блог и много ми хареса как е написано и описано това музикално недоразумение на телевизионния ефир.
Не знам дали беше случайно или нарочно, но постоянното объркване на Йорданка Христова с Маргарита Хранова, Кичка Бодурова и Силвия Кацарова е много симпатично.
Анализът на музикалните качества на т.нар. комисия е блестящ. Просто няма какво да добавя повече. Четете и се забавлявайте. |
|
| начало |
|
 |
|
|
yosif Готвач
Готви от: 06 Дек 2005
| Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 9:36 am Заглавие на темата: Мюзик айдъл - една трезва оценка |
|
|
Едва ли участниците в конкурса са знаели кой ще е в комисията, която ще ги оценява( като изключим Славчо, което си е ясно защо).
Но са се явили ДОБРОВОЛНО и с мерак и хъс, което означава най-малкото че са съгласни да бъдат оценявани.
Имаше едно "Тромбата на Вили" - комисията беше тричленка, Вили Казасян даже не коментираше а просто промучаваше с една файтонджийска тромба.
Та който се плаши от мечки нека не ходи в гората
Всъщност не знаем мнението на участниците за комисията и дали са съгласни с решенията й, не че има значение - те плащат музиката  |
|
| начало |
|
 |
IPA Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005
| Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 11:18 am Заглавие на темата: Мюзик айдъл - една трезва оценка |
|
|
Да, а бай Шиле Попйорданов има сведения, че ЦРУ е съсипало "Мелодия на годината".
Форматът на предаването е точно като американския. Слави е в ролята на Саймън Кауъл, който го е измислил, притежава авторските права и се държи по този начин.
Ето тук. |
|
| начало |
|
 |
|
|
MR.LAZY Site Admin

| Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 5:33 pm Заглавие на темата: Мюзик айдъл - една трезва оценка |
|
|
А бе знаели са. Комисията я обявиха още преди кастинга. Не мисля, че авторът на блога е участвал в кастинга.
Форматът може да е същият, но не видях кънтри певица в журито . Пък и нямам намерение да заставам на ничия страна. Просто коментарът за предаването ми хареса. |
|
| начало |
|
 |
дима Т Дегустатор

Готви от: 22 Окт 2006
| Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 11:56 am Заглавие на темата: Мюзик айдъл - една трезва оценка |
|
|
| От това,което видях до сега,ми направи впечатление,че децата с истински талант в пеенето биват категорично отхвърляни.Търсят се някакви по-атрактивни персони ,които се очаква да направят шоуто,явно.Защото тези,които си го могат,просто си го могат и едва ли ще се толкова интерсни. |
|
| начало |
|
 |
MR.LAZY Site Admin

| Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 11:53 am Заглавие на темата: Мюзик айдъл - една трезва оценка |
|
|
| По неволя се налага да гледам всяка вечер предаването (един ТВ в къщата) и ми прави впечатление, че Слави и компания доста завиждат на хората, които могат повече от тях (разбирай - пеят по-добре). И ми става особено весело, като кажат "Песента, която сте избрали, не Ви подхожда". Това да не е дреха, бе! Нали затова са измислени кавърите, да изпееш дадена песен по различен начин. |
|
| начало |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума
|
|