| Автор |
Съобщение |
biskvitka Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004
Вегетарианска Коледа? |
|
|
|
| Утре е Бъдни вечер и последният ден от постите. На 25 декември се коли прасето и въпросът ми е, какво ще правят тези, които смятат, че 'прасето е приятел, а не храна, а аз не съм безмозъчна машина за лапане'?
|
|
| начало |
|
 |
|
|
MR.LAZY Site Admin

Готви от: 30 Май 2004
Вегетарианска Коледа? |
|
|
|
Да не забравяме, че Католиците ядат шаран по коледа. Виж, ако си съвсем вегетарианец, сигурно се хапват соеви кюфтенца и пържолки
|
|
| начало |
|
 |
Jasen Готвач

Готви от: 30 Яну 2005
Вегетарианска Коледа? |
|
|
|
Лапам си зарзават и плодове, Бисквитке. И Хич не се притеснявам. Прасто такъв ми е стилът. А като се връщаме от катерене се отбиваме в някоя елитна шкембеджийница и дегустираме чорбира. Просто такъв е ритуалът. На мен не ми е особено трудно да спазвам вегетариански режим на хранене продължително време, нито пък смятам да обидя някой и ако сме направили барбекю на теферич да не му правя компания. Все пак искам да отбележа, че в днешно време никой няма да умре от глад.
|
|
| начало |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа |
|
|
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума
|
|