Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът

Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът
Форуми за обмен на рецепти, полезни съвети при готвене и видове хранене

Албуми на потребителитеАлбуми  ТърсенеТърсене  Christmas gamesChristmas games  Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?
ЧЗВ / FAQЧЗВ / FAQ  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход
Пастет (мазаница) от бекон с подправки

Създайте нова тема   Напишете отговор Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Рецепти по категории -> Фюжън кухня
Автор Съобщение
to4ica
Почетен член

Готви от: 30 Май 2004

Пуснато на: Сря Май 02, 2007 12:47 pm    Заглавие на темата: Пастет (мазаница) от бекон с подправки

Намираше ми се едно забравено парче пушен бекон ок.180-200г и понеже не му е много сезонът вече, реших да го префасонирам малко. А и с тези обсъждания на самардалата ме нахъсахте. Смлях в робота бекона, 1с.л. заквасена сметана, малко масло (беконът беше доста сухичък), 1ч.л. самардала, 0,5ч.л. кимион и черен пипер на око, но доста. Увих сместта във фолио като саламче и я оставих добре да се охлади. После нарязах на кръгчета с големина колкото да се намаже една филийка и сервирах върху нарязан магданоз с препечени филийки, салата и бяло вино.
Това може да се опита и с остатъци от печени меса, които на следващия ден не са особено привлекателни.
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005

Пуснато на: Сря Май 02, 2007 1:08 pm    Заглавие на темата: Пастет (мазаница) от бекон с подправки

Всичко ли изядохте?

Ето защо е хубаво да си има човек робот...
начало
рецепти
to4ica
Почетен член

Пуснато на: Сря Май 02, 2007 1:39 pm    Заглавие на темата: Пастет (мазаница) от бекон с подправки

Алеко написа:
Всичко ли изядохте?

Ето защо е хубаво да си има човек робот...

Още снощи -всичко и всичко изпихме Съжалявам! Иначе всичко може и да се накълца много ситно, но е игра и не е същото. Аз съм голям фен на робота, макар и куча марка, върши работа и пести много време.
начало
рецепти
дима Т
Дегустатор

Готви от: 22 Окт 2006

Пуснато на: Сря Май 02, 2007 1:47 pm    Заглавие на темата: Пастет (мазаница) от бекон с подправки

Съвсем ме навихте да си прося да ми купят робот .
начало
рецепти
IPA
Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005

Пуснато на: Сря Май 02, 2007 2:34 pm    Заглавие на темата: Пастет (мазаница) от бекон с подправки

И без снимка рецептата е силно въздействаща.
Но нещо в мен нашепва - горчица. Готино
начало
рецепти
to4ica
Почетен член

Пуснато на: Сря Май 02, 2007 9:55 pm    Заглавие на темата: Пастет (мазаница) от бекон с подправки

дима Т написа:

Направо си настоявай, аз станах неудържима, след като видях това. Незаменим е и за стъргане на всякакви зеленчуци за кюфтенца. Единственият недостатък е, че е сравнително обемист.
IPA написа:
Но нещо в мен нашепва - горчица.

Помислих си го, но не ми се върза със самардалата. Следващият път ще е с агнешко, босилек и горчица.
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005

Пуснато на: Чет Май 03, 2007 6:45 am    Заглавие на темата: Пастет (мазаница) от бекон с подправки

to4ica написа:
дима Т написа:

Направо си настоявай, аз станах неудържима, след като видях това. Незаменим е и за стъргане на всякакви зеленчуци за кюфтенца. Единственият недостатък е, че е сравнително обемист.

Ох, добре че ми напомни за това! А дали става с пасатор?

to4ica написа:
IPA написа:
Но нещо в мен нашепва - горчица.

Помислих си го, но не ми се върза със самардалата. Следващият път ще е с агнешко, босилек и горчица.

Това вече е прекалено! Капка срам нямате! Mr. Green
начало
рецепти
to4ica
Почетен член

Пуснато на: Чет Май 03, 2007 9:27 am    Заглавие на темата: Пастет (мазаница) от бекон с подправки

Алеко написа:
Ох, добре че ми напомни за това! А дали става с пасатор?

Тогава нямах робот и веднага пробвах с пасатор, но моят е малък, с къс нож и разбива всичко на пюре, не станаха дребните парченца, които са чудни. С по-голям може и да стане.
начало
рецепти
biskvitka
Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004

Пуснато на: Чет Май 03, 2007 9:54 am    Заглавие на темата: Пастет (мазаница) от бекон с подправки

Може би с класическа месомелачка ще е по-добре (и на "червейчета") Въртя очички Пасаторът може да изгори.
начало
рецепти
Покажи мнения от преди:   
Подобни теми
Тема Форум
Подправки и билки. Прилики, разлики и начин на упо... Подправки
Люти чушки с бекон Салати, ордьоври, мезета и закуски
Гъби с бекон и зеленчуци Фюжън кухня
Пастет от домашно пушена пъстърва Международна кухня
Пастет с тофу Салати, ордьоври, мезета и закуски
Пастет от скариди Салати, ордьоври, мезета и закуски
"Миниблинчета с пастет от пушена сьомга" ... Коментари и въпроси по рецепти от списания
Как да намираме от къде да купим чуждестранните под... Подправки
Руло с бекон Ястия българска кухня
Сини сливи с бекон /от 3-ти брой/ Коментари и въпроси по рецепти от списания
Пастет с извара Салати, ордьоври, мезета и закуски
Пастет Салати, ордьоври, мезета и закуски
Дип от извара с подправки Сосове и дипове
Тиквички и картофи с бекон Фюжън кухня
Патладжанени рулца с бекон, манатарки и ароматни по... Салати, ордьоври, мезета и закуски
Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Рецепти по категории -> Фюжън кухня
Страница 1 от 1

Идете на:  
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума

Скриптове от phpBB © 2001, 2006 phpBB Group :: Превод от Боби Димитров

Условия за ползване :: Конфиденциалност на информацията

Рецепти :: Спорт :: Кредити :: Лекари :: Козметика и грим :: Directory :: Music :: Food&Recipes :: Cheap Properties :: Real Estate Bookmarks