| Автор |
Съобщение |
Куцо пиле vertically challenged

Готви от: 27 Мар 2006
Пиле варено в бира |
|
|
|
Така като го написах малко кретенски звучи, ама страшно вкусно стана
Взех две бутчета цели, разрязах ги на по две и ги обтрих хубаво с голяма супена лъжица доматено пюре, черен пипер и около половин лъжица тайландски лют сусамен сос. Оставих ги да се мариноват около 2 часа, след което ги запържо-задуших в малко олио, колкото да се 'позапечата' маринатата, резнах 3 скилидки чесънец и го залях всичкото това с около 1 ч.ч. бира. Добавих и мънинко вода, от неудобство
Вари се докато сосът се редуцира наполовина, че и по-малко и стана гъстичък. И тъй.
Манджата получи еднозначно одобрение и препоръка да се добави в раздел 'любими'
________________________________________ На една жена винаги й остава половин глава лук, независимо с какъв размер са лукът, блюдото или жената.
|
|
| начало |
|
 |
|
|
biskvitka Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004
Пиле варено в бира |
|
|
|
Много апетитно звучи
Пиле, не горчи ли пилето от цяла чаша бира?
|
|
| начало |
|
 |

Пиле варено в бира |
|
|
|
Хич изобщо и въобще Но може да зависи от бирата, аз ползвах изостанало Шуменско.
________________________________________ На една жена винаги й остава половин глава лук, независимо с какъв размер са лукът, блюдото или жената.
|
|
| начало |
|
 |
|
|
IPA Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005
Пиле варено в бира |
|
|
|
| Пиле, в този тайландски лют сусамен сос има ли нещо да сладни.
|
|
| начало |
|
 |
Алеко Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005
Пиле варено в бира |
|
|
|
| Куцо пиле написа: | Хич изобщо и въобще Но може да зависи от бирата, аз ползвах изостанало Шуменско. |
Това на Ипа нивгаж не би се случило. Хеле пък на мен! Значи не мога да си сготвя такова пиле...
|
|
| начало |
|
 |

Пиле варено в бира |
|
|
|
IPA, леко сладни самия сос, да.
Алеко, ще ти споделя как да ти остане: купи една бира на ЗМ, тя като не я изпие веднага я вкарваш в графа 'изостанало' и почваш. Да не мислиш, че съм жертвала от мойта си бира, възможността за изоставане е от предимствата на двулитровите пластмасови бири
|
|
| начало |
|
 |
|
|
IPA Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005
Пиле варено в бира |
|
|
|
| Куцо пиле написа: | | IPA, леко сладни самия сос, да. |
Мерси Пиле, поизясни ми се вкуса.
| Алеко написа: | | Куцо пиле написа: | Хич изобщо и въобще Но може да зависи от бирата, аз ползвах изостанало Шуменско. |
Това на Ипа нивгаж не би се случило. |
Може, може. Освен метода описан от Пилето, не мож си представи колко вида алкохол се купува в къщи с готварски цели.
|
|
| начало |
|
 |
|
|
|
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа |
|
|
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума
|
|