Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът

Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът
Форуми за обмен на рецепти, полезни съвети при готвене и видове хранене

Албуми на потребителитеАлбуми  ТърсенеТърсене  Christmas gamesChristmas games  Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?
ЧЗВ / FAQЧЗВ / FAQ  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход
Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 30, 31, 32  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можете да отговаряте или да променяте мнения Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Дъра, бъра, два чадъра
Автор Съобщение
IPA
Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005

Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 1:58 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Щото за Никулден исках риба с глава и опашка, а това можеше да се намери само в мексикански магазин и най-популярна беше тилапията. Направих я с лук и орехи - както си трябва, и бога ми - не бях виждала толкова рибни кости накуп през живота си и въобще не ми хареса. Знам, че филетата са добре обезкостени, но само като й чуя името - настръхвам.
начало
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Готви от: 27 Мар 2006

Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 4:29 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Разбираемо е. Ние точно от тоталната липса на кости се впечатлихме. А сега се изумих като видях, че е сладководна, наистина ми миришеше на море Усмивка
kristi
Дегустатор

Готви от: 31 Мар 2008

Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 5:16 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Благодаря ти за инфото IPA. Странно име - Свети Петър. Чувала съм го, но никога не съм я купувала. Ако видя филе следващия път в магазина, ще я купя да пробвам.
начало
рецепти
IPA
Шеф (Chef)

Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 3:47 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Снощи правих бъфало крилца с малко изменения - освен лют сос, добавих малко барбекю и сладко кисел от тай сосовете.
начало
рецепти
миш маш
Готвач

Готви от: 18 Юни 2007

Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 9:24 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

За неделя на обяд свински котлети запечени със зеленчуци, опитах се да направя нещо като манджа със пържоли (на мен ми хареса, но околните казаха друг път да не развалям хубавата мръвка), а вечерта баница.

Последната промяна е направена от миш маш на Пон Сеп 08, 2008 10:09 am; мнението е било променяно общо 1 път
начало
рецепти
рени55
Дегустатор

Готви от: 21 Юни 2008

Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 9:34 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Привет и от мен!
За днес - кашкавалена фантазия и от
вчера има още шкембе чорба Удивителна

Лека и спорна седмица на всички мексиканска вълна
начало
рецепти
biskvitka
Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004

Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 9:48 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

рени55, може ли малко повече за кашкавалената фантазия, моля?

Снощи вечеряхме макарони с пресни домати, маслини и гауда (обожавам я - напомня ми за естонския кашкавал от моето детство), нещо различно от салатите, които единствено ставаха за ядене (и то не винаги) на морето.
начало
рецепти
рени55
Дегустатор

Готви от: 21 Юни 2008

Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 10:33 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Разбира се, Бисквитка!

Рецептата е тук
начало
рецепти
kristi
Дегустатор

Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 5:29 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Най-после мога да пусна едно парче от тортата "Черна гора", за която ви споменах преди няколко дни. Много се гордея с резултата, защото трябваше да пека три блата, а имах само една форма. Та беше доста пипкава работa (от тези, които ме изнервят), но се справих и както можете да се уверите сами - стана красива торта.(А също така и много вкусна. Направих я със заквасена сметана, което и даде леко кисел привкус - идеална комбинация с черешите и шоколада).
..........................

Ще я пусна, но не ми било писано днес. Объркан Мr LAZY, Шефе, моля, дай ми разрешително за още снимков материал, защото ми е съвестно да карам другите да работят вместо мен. Mr. Green
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005

Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 6:03 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Аууу, обожавам Schwarzwälder Kirsch!
начало
рецепти
biskvitka
Зъл модератор

Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 6:28 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Алеко написа:
Аууу, обожавам Schwarzwälder Kirsch!

Има ли някой, който да не я обожава Усмивка ?
начало
рецепти
MR.LAZY
Site Admin

Готви от: 30 Май 2004

Пуснато на: Вто Сеп 09, 2008 10:51 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

kristi написа:
Мr LAZY, Шефе, моля, дай ми разрешително за още снимков материал, защото ми е съвестно да карам другите да работят вместо мен. Mr. Green
Каква е драмата със снимките? Говорете ми със съобщения Плезене Не мога да знам какво съобщение е излезнало на всеки. Въртя очички И препочитам теми касаещи функционалността да се обсъждат на съответните места, за да не ни се карат модераторите Смях.
начало
рецепти
kristi
Дегустатор

Пуснато на: Сря Сеп 10, 2008 6:40 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

MR.LAZY написа:
kristi написа:
Мr LAZY, Шефе, моля, дай ми разрешително за още снимков материал, защото ми е съвестно да карам другите да работят вместо мен. Mr. Green
Каква е драмата със снимките? Говорете ми със съобщения Плезене Не мога да знам какво съобщение е излезнало на всеки. Въртя очички И препочитам теми касаещи функционалността да се обсъждат на съответните места, за да не ни се карат модераторите Смях.

Слушам и изпълнявам. Смях Получаваш лично съобщение шефе.

Между другото, забелязах странната (според мен) липса на рецепта за торта "Черна гора". Объркан Може би е толкова популярна, че на никoй не му е минало през акъла да я пусне? Усмивка
начало
рецепти
biskvitka
Зъл модератор

Пуснато на: Сря Сеп 10, 2008 12:21 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

kristi написа:
...Между другото, забелязах странната (според мен) липса на рецепта за торта "Черна гора". Объркан Може би е толкова популярна, че на никoй не му е минало през акъла да я пусне? Усмивка

Кристи, отдавна се каня и все забравям Съжалявам! Но ще се радвам да опитам твоя вариант Готино
начало
рецепти
kristi
Дегустатор

Пуснато на: Сря Сеп 10, 2008 3:49 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Биски, най-после си пуснах снимката. Но засега само това. Защото след ваканцията и първата седмица училище на децата, все излиза по нещо за вършене и не мога да насмогна. Така че времето ми на компютъра е ограничено. Но след мароканските палачинки, ще пусна и "Черната гора". Не вярвам да има голяма разлика в рецептите ни.
начало
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Пуснато на: Сря Сеп 10, 2008 4:03 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Това е непочтено спрямо гладните!!! Аман от снимки, ей! Смях
biskvitka
Зъл модератор

Пуснато на: Сря Сеп 10, 2008 4:14 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Куцо пиле написа:
Това е непочтено спрямо гладните!!! ...

Ми яжте!

Кристи, не се притеснявай, и при нас започва учебната година и едва ли скоро ще правя торти.
начало
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Пуснато на: Сря Сеп 10, 2008 4:25 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

biskvitka написа:
едва ли скоро ще правя торти.

Е, браво, много хубаво! Човек си мисли, че като не може да прави торти все има приятел да се притече на помощ, а то какво се оказвало... Плезене

Сериозно сега, Шварцвалда, който Биски беше направила за една среща е единствената торта, която съм сънувала.
Кристи, така като гледам и твоята ще я сънувам, ама само със сънуването ще си остана Объркан
MR.LAZY
Site Admin

Готви от: 30 Май 2004

Пуснато на: Сря Сеп 10, 2008 10:48 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Куцо пиле написа:
Кристи, така като гледам и твоята ще я сънувам, ама само със сънуването ще си остана Объркан
Той и Алеко сънува един пай...
начало
рецепти
kristi
Дегустатор

Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 7:10 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Куцо пиле написа:
...

Пиле, защо така? Тази торта не е трудна за правене, само трябва да имаш три форми за блатовете, ако искаш да стане по-бързо. Иначе е елементарна, като изпълнение. Крема е най-обикновена разбита сметана, черешите са от компот, сирoпира се със сок от компот и черешов ликьор, и се поръсва с настърган черен шоколад. Само блатовете имат повече работа. Ще взема аз да пусна след малко рецептата и като я прочетеш, може би ще се престрашиш да си я направиш - за твоя радост и за радост на семейството ти.
начало
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 8:49 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Kristi, нямам три форми, а и м[/quote]и липсва сладкарско трудолюбие Смях

Шефе, Алеко го сънува защото си мисли, че съм му го обещала, ама аз не съм Mr. Green И не е пай, а кекс, освен ако не бъркам...
Алеко
Гур(у)ман

Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 10:31 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Куцо пиле написа:
Шефе, Алеко го сънува защото си мисли, че съм му го обещала, ама аз не съм Mr. Green И не е пай, а кекс, освен ако не бъркам...

Много бъркаш! Обеща ми го, и още как! Още докато бяхме комшии по сгради и работехме за една и съща фирма.
начало
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 11:33 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Кое, бре Алеко? Пилешкия пай от първата среща или соления кейк? Плезене
Отговор "и двете" не се приема!
IPA
Шеф (Chef)

Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 12:15 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Куцо пиле написа:
Кое, бре Алеко?

Може и да е забравил. Щото това го дърляте трета година вече. Mr. Green
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 12:29 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Нищо не съм забравил, помня като слон! Ставаше дума за соления кейк!
начало
рецепти
Покажи мнения от преди:   
Подобни теми
Тема Форум
Какво им стана на фалафелите Провалите в моята кухня
Абонирах се днес, кога ще започна да го получавам? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Новият брой в новия формат - какво мислите? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
A, тази година какво ще четем по Коледа? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Какво става с юнския брой? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Какво ядете през зимата? Хранене
С какво храните домашния си любимец? Домашни любимци
Какво ядат хората на разделно хранене? Разделно хранене
Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Дъра, бъра, два чадъра Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 30, 31, 32  Следваща
Страница 26 от 32

Идете на:  
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума

Скриптове от phpBB © 2001, 2006 phpBB Group :: Превод от Боби Димитров

Условия за ползване :: Конфиденциалност на информацията

Рецепти :: Спорт :: Кредити :: Лекари :: Козметика и грим :: Directory :: Music :: Food&Recipes :: Cheap Properties :: Real Estate Bookmarks