Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът

Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът
Форуми за обмен на рецепти, полезни съвети при готвене и видове хранене

Албуми на потребителитеАлбуми  ТърсенеТърсене  Christmas gamesChristmas games  Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?
ЧЗВ / FAQЧЗВ / FAQ  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход
Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?
Иди на страница 1, 2, 3 ... 30, 31, 32  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можете да отговаряте или да променяте мнения Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Дъра, бъра, два чадъра
Автор Съобщение
MR.LAZY
Site Admin

Готви от: 30 Май 2004

Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 6:02 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Гледам, че е доста популярно по други форуми, хората да си споделят такива интимни подробности, само ние си пишем за книги, филми и т.н. Затова реших да поправя грешката.

И така, вчера въпреки жегите, Бискито заформи една бразилска манджа - мокека. На мен ми беше много вкусно, скоро се надявам да пуснем и рецептито, надлежно документирано с фото матр'ял.

А сега да ви видя Плезене.
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005

Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 7:23 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Снощи папахме салата от домати с пресни чушки, хлЕб, кашкавалец и малко луканка за разкош. За пиенЬе - вода от чУшмата.
начало
рецепти
biskvitka
Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004

Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 7:48 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Ето я мокеката:

начало
рецепти
MR.LAZY
Site Admin

Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 8:17 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Алеко написа:
Снощи папахме...
Сигурен съм, че днес не си бил на диета Mr. Green.
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005

Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 9:50 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Днес, след изморителен ден (половината прекарах размахвайки една въдица на хладно над Самоков Mr. Green ), си позволих към вече традиционната салата, описана по-горе, и два изпечени на тефлоновия тиган кренвирша.
начало
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Готви от: 27 Мар 2006

Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 7:37 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Леле, кви скромни хора! Шокиран Ние снощи бяхме на кръчма, където се справихме с две салати на име "Паламуд' Mr. Green
MR.LAZY
Site Admin

Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 8:21 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Алеко, с тия два кренвирша, вече трябва да си на животоспасяваща система. Mr. Green

Пиле, колко човека ги ядохте тия две салати? Да не преядохте? Плезене
начало
рецепти
Маца
Готвач

Готви от: 21 Фев 2007

Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 8:46 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Ние пък вчера бяхме на пица, някаква нова пицария в Дървеница, 1 голяма пица не успя да изяде Мацов, изложи се. Аз пък не успях да изям чесновото хлебче, а от салатата боднах веднъж. Малкото маче пък отказа категорично супата. С една дума чак ме е яд, че оставихме куп пари за нещо, което не изядохме.
Иначе онзи ден се направих на супердобра домакиня и забърках гювеч с купища зеленчуци. Та днес пак ще сме на него Усмивка
начало
рецепти
IPA
Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005

Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 10:02 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

И ние снощи проверихме една нова квартална кръчма. Обслужването им все още е на ниво, храната - нищо особено, но добре приготвена. Падналите с 10 С температури помогна да не остане храната по чиниите.

За днес си имам от жълтия зелен боб, онзи плоския. Ще го правя на котлона на плакия. Само се чудя наденичките отделно ли да правя или да ги бутна в боба. Усмивка
начало
рецепти
biskvitka
Зъл модератор

Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 10:07 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

IPA написа:
...Само се чудя наденичките отделно ли да правя или да ги бутна в боба. Усмивка

Половината в боба, другата половина - отделно запечени Плезене
Ипов ще е щастлив, каквото иа да направиш Готино
начало
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 11:43 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

MR.LAZY написа:
Пиле, колко човека ги ядохте тия две салати? Да не преядохте? Плезене

Ми по една за всеки, по 500 гр. Шефе, след като си имал възможността да ни видиш в действие, бива ли тъй да подценяваш капацитета на мен и на Куцопилев Смях
IPA
Шеф (Chef)

Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 12:53 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

biskvitka написа:
Половината в боба, другата половина - отделно запечени Плезене
Ипов ще е щастлив, каквото иа да направиш Готино

Няколко малки наденички - не си струва да ги деля. Те са за щастието на Ипов, аз си слагам парче сирене в салатата - така и двамата доволни. Mr. Green
начало
рецепти
MR.LAZY
Site Admin

Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 5:10 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Какво му трябва на един мъж.. студена бира, чевръста жена и няколко наденички Смях
начало
рецепти
Liuta4ushka
Дегустатор

Готви от: 21 Апр 2005

Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 6:29 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Аз вчера правих пълнени тиквички с ориз и кайма и отделно направих малко бял сос с много магданоз за поливане.

Днес съм решила да направя едни картофени кюфтета, като в сместа ще настържа издълбаното от вчерашните тиквички
начало
рецепти
to4ica
Почетен член

Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 9:09 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Куцо пиле написа:
две салати на име "Паламуд' Mr. Green

Пиле, какви са тия салати, че ми хареса именцето Усмивка
начало
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 11:27 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Пушен паламуд, картофки варени, тарама хайвер, смесен с някви подправки, и две мънички питчици пак с тарама връз тях. И лимонче Усмивка Мнооого хубаво!
IPA
Шеф (Chef)

Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 1:53 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Пиле, имаше ли някакъв дресинг салатата, че мисля довечера да спретна нещо подобно. Въртя очички
начало
рецепти
biskvitka
Зъл модератор

Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 3:17 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Пък ние на срещата вчера папкахме: два вида картофена салата, свински ребърца, миниатюрни телешки кюфтенца (мммм), пастет от тиквички, салата с домати, чушки, маслини и заливка от крем-сирене, ориз венере и басмати със зеленчуци, пилешка кавърма, два вида хляб, салата от кус-кус, сельодка, курабийки. Шкембе Ако съм забравила нещо, моля за извинение Съжалявам!

Не опитах от зелената салата и кокосовия кекс.

Последната промяна е направена от biskvitka на Нед Юли 01, 2007 4:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
начало
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 4:03 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

IPA написа:
Пиле, имаше ли някакъв дресинг салатата, че мисля довечера да спретна нещо подобно. Въртя очички

Не, дресинг нямаше, но щедро си ръсехме лимонов сок (че паламуда беше леекинко солен) и сол, Куцопилев и черен пипер, естествено.

Биски, недей напомня, че още не е станало време за вечеря Mr. Green И ако може Теди или Деси да напише рецептата за курабийките, мооооля!
biskvitka
Зъл модератор

Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 4:42 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Пиле, курабийките са ей те тук Готино

Само че във вчерашните имаше и сладко, а в моите - тц.

Последната промяна е направена от biskvitka на Нед Юли 01, 2007 6:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
начало
рецепти
MR.LAZY
Site Admin

Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 5:15 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Пиешката псевдо-каварма, както си я кръсти Гоце, беше наистина фантастична. Много добре се съчета с маринованите ребърца на Маца, козуначения хляб на Лудото.
начало
рецепти
IPA
Шеф (Chef)

Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 6:02 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Не мога да не вярвам на виден вегетарианец като теб Mr. Green , ще може ли Гоце да сподели рецептата, моля.

Пиле, благодаря за подробностите. Усмивка
начало
рецепти
MR.LAZY
Site Admin

Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 7:19 pm    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

IPA написа:
Не мога да не вярвам на виден вегетарианец като теб Mr. Green...
Само да добавя, че малките кифтенца на Пилето бяха чудесно мезе за бирата Плезене
начало
рецепти
Маца
Готвач

Готви от: 21 Фев 2007

Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 9:58 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Не че похвалите са малко, но и аз да кажа, че храната беше супер. Всичко много ми хареса. Не успях да опитам кавърмата и част от салатите Тъжен , ама място нямаше Шкембе . Оризът на Гоце беше много интересен. Ще се радвам ако сподели рецептата.
начало
рецепти
IPA
Шеф (Chef)

Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 11:55 am    Заглавие на темата: Кой какво яде днес, вчера, онзи ден и т.н.?

Силно повлияна от Пилето, снощи имаше рибени салати, без тарама хайвер, но с три вида риба:

начало
рецепти
Покажи мнения от преди:   
Подобни теми
Тема Форум
Какво им стана на фалафелите Провалите в моята кухня
Абонирах се днес, кога ще започна да го получавам? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Новият брой в новия формат - какво мислите? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
A, тази година какво ще четем по Коледа? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Какво става с юнския брой? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Какво ядете през зимата? Хранене
С какво храните домашния си любимец? Домашни любимци
Какво ядат хората на разделно хранене? Разделно хранене
Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Дъра, бъра, два чадъра Иди на страница 1, 2, 3 ... 30, 31, 32  Следваща
Страница 1 от 32

Идете на:  
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума

Скриптове от phpBB © 2001, 2006 phpBB Group :: Превод от Боби Димитров

Условия за ползване :: Конфиденциалност на информацията

Рецепти :: Спорт :: Кредити :: Лекари :: Козметика и грим :: Directory :: Music :: Food&Recipes :: Cheap Properties :: Real Estate Bookmarks