| Автор |
Съобщение |
MR.LAZY Site Admin

Готви от: 30 Май 2004
Новият брой в новия формат - какво мислите? |
|
|
|
Какво мислите за новия брой? Може би покрай раздялата на Алеко със списанието, малко позабравихме за него (Не за Алеко ).
Ако трябва да съм честен, новият брой по никакъв начин не компенсира 4 стари броя - нито като количество, камо ли като качество. По-малкият формат не го прави по-удобно за ползване, но за сметка на това снимките са по-малки и от това страдат зрителните ни възприятия.
Вече беше казано, че чакането три месеца за следващяи брой е не само отегчително, но и леко дразнещо.
Много съм любопитен какво ще измисли заместникът на главсека (както президентите, няма бивши главни редактори ).
|
|
| начало |
|
 |
|
|
IPA Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005
|
|
|
| Напълно споделям мнението ти.
|
|
| начало |
|
 |
Куцо пиле vertically challenged

Готви от: 27 Мар 2006
|
|
|
Тъй, тъй, аз също съм съгласна с 1 изключение: харитята на новия формат не е гланцова! Не понасям гланцова хартия, особено ако трябва да чета написаното на нея на пряка слънчева светлина.
За размерите съм почти съгласна - от една страна А5 заема доста по-малко място, ако трябва да готвя нещо с рецептата пред очите ми, но от друга при този брой страници е малко неудобничко да го прегъваш...
Ще споделя обаче и мнението на професионалиста по печатния дизайн Куцопилев: "А така! Супер, точно така трябва да бъде!" Имаше предвид и негланцовата хартия, и формата, и организацията на всяка страница. Последното всъщност не се е променило кой знае колко, за щастие.
________________________________________ На една жена винаги й остава половин глава лук, независимо с какъв размер са лукът, блюдото или жената.
|
|
| начало |
|
 |
|
|
Алеко Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005
|
|
|
| Интересно ще ми е да чуя повече мнения.
|
|
| начало |
|
 |
MR.LAZY Site Admin

|
|
|
| Не забравяй, че Куцопилев гледа от професионална гледна точка. Но от гледна точка на ползваемостта а5 се чете (прелиства) по-трудно от а4. Поне при мен е така. За гланца съм съгласен.
|
|
| начало |
|
 |
rosko Дегустатор

Готви от: 13 Фев 2006
|
|
|
ми аз понеже съм си песимист и не съм разочарована, дори напротив
очаквах да е нещо от типа на "бон апети" с много реклами и малко рецепти, лъскаво и досадно.
хареса ми, но си предпочитам старата форма.
много ми е чакането!
|
|
| начало |
|
 |
|
|
Алеко Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005
|
|
|
| Мисля, че няма да навреди, ако драснете вашите впечатления в един мейл до редакцията.
|
|
| начало |
|
 |
MR.LAZY Site Admin

|
|
|
| Защо да ги святкаме за истината в живота? Пазарът ще покаже. Но и най-прекрасния формат да намерят, без реклама не става.
|
|
| начало |
|
 |
to4ica Почетен член

|
|
|
| Алеко написа: | | един мейл до редакцията. |