Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът

Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът
Форуми за обмен на рецепти, полезни съвети при готвене и видове хранене

Албуми на потребителитеАлбуми  ТърсенеТърсене  Christmas gamesChristmas games  Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?
ЧЗВ / FAQЧЗВ / FAQ  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход
Новият брой в новия формат - какво мислите?

Създайте нова тема   Напишете отговор Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Форум на кулинарни списания -> Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Автор Съобщение
MR.LAZY
Site Admin

Готви от: 30 Май 2004

Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 5:19 pm    Заглавие на темата: Новият брой в новия формат - какво мислите?

Какво мислите за новия брой? Може би покрай раздялата на Алеко със списанието, малко позабравихме за него (Не за Алеко Плезене).

Ако трябва да съм честен, новият брой по никакъв начин не компенсира 4 стари броя - нито като количество, камо ли като качество. По-малкият формат не го прави по-удобно за ползване, но за сметка на това снимките са по-малки и от това страдат зрителните ни възприятия.

Вече беше казано, че чакането три месеца за следващяи брой е не само отегчително, но и леко дразнещо.

Много съм любопитен какво ще измисли заместникът на главсека (както президентите, няма бивши главни редактори Mr. Green).
начало
рецепти
IPA
Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005

Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 5:37 pm    Заглавие на темата: Новият брой в новия формат - какво мислите?

Напълно споделям мнението ти.
начало
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Готви от: 27 Мар 2006

Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 6:00 pm    Заглавие на темата: Новият брой в новия формат - какво мислите?

Тъй, тъй, аз също съм съгласна с 1 изключение: харитята на новия формат не е гланцова! Не понасям гланцова хартия, особено ако трябва да чета написаното на нея на пряка слънчева светлина.
За размерите съм почти съгласна - от една страна А5 заема доста по-малко място, ако трябва да готвя нещо с рецептата пред очите ми, но от друга при този брой страници е малко неудобничко да го прегъваш...

Ще споделя обаче и мнението на професионалиста по печатния дизайн Куцопилев: "А така! Супер, точно така трябва да бъде!" Имаше предвид и негланцовата хартия, и формата, и организацията на всяка страница. Последното всъщност не се е променило кой знае колко, за щастие.
Алеко
Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005

Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 7:49 pm    Заглавие на темата: Новият брой в новия формат - какво мислите?

Интересно ще ми е да чуя повече мнения.
начало
рецепти
MR.LAZY
Site Admin

Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 8:08 pm    Заглавие на темата: Новият брой в новия формат - какво мислите?

Не забравяй, че Куцопилев гледа от професионална гледна точка. Но от гледна точка на ползваемостта а5 се чете (прелиства) по-трудно от а4. Поне при мен е така. За гланца съм съгласен.
начало
рецепти
rosko
Дегустатор

Готви от: 13 Фев 2006

Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 1:46 pm    Заглавие на темата: Новият брой в новия формат - какво мислите?

ми аз понеже съм си песимист и не съм разочарована, дори напротив Mr. Green
очаквах да е нещо от типа на "бон апети" с много реклами и малко рецепти, лъскаво и досадно.
хареса ми, но си предпочитам старата форма.
много ми е чакането!
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005

Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 7:53 pm    Заглавие на темата: Новият брой в новия формат - какво мислите?

Мисля, че няма да навреди, ако драснете вашите впечатления в един мейл до редакцията.
начало
рецепти
MR.LAZY
Site Admin

Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 9:52 pm    Заглавие на темата: Новият брой в новия формат - какво мислите?

Защо да ги святкаме за истината в живота? Пазарът ще покаже. Но и най-прекрасния формат да намерят, без реклама не става.
начало
рецепти
to4ica
Почетен член

Пуснато на: Съб Юли 07, 2007 2:58 pm    Заглавие на темата: Новият брой в новия формат - какво мислите?

Алеко написа:
един мейл до редакцията.

Чакам да пуснат следващия брой - тогава ще им го насвяткам здраво Много ядосан
начало
рецепти
Покажи мнения от преди:   
Подобни теми
Тема Форум
Какво им стана на фалафелите Провалите в моята кухня
Зимният брой на "Меню" кога? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
A, тази година какво ще четем по Коледа? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Какво става с юнския брой? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Какво ядете през зимата? Хранене
Някой мервал ли е новия брой? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Откъде да взема Коледния брой? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Кога да очакваме следващия 15-ти брой? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Ще има ли коледен брой? Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Брой 10 Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Имамът /брой 3/ Коментари и въпроси по рецепти от списания
Грешка в 9-ти брой Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Брой 7 е вече на пазара Коментари и въпроси относно кулинарните списания
"Фаталният" брой 13 е на стартови позиции Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Шоколадовият брой (номер 8) Книга за похвали и оплаквания на кулинарни списания
Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Форум на кулинарни списания -> Коментари и въпроси относно кулинарните списания
Страница 1 от 1

Идете на:  
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Можете да пускате нови теми :: Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума

Скриптове от phpBB © 2001, 2006 phpBB Group :: Превод от Боби Димитров

Условия за ползване :: Конфиденциалност на информацията

Рецепти :: Спорт :: Кредити :: Лекари :: Козметика и грим :: Directory :: Music :: Food&Recipes :: Cheap Properties :: Real Estate Bookmarks