| Автор |
Съобщение |
biskvitka Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004
Картофено-пиперена яхния |
| Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 11:26 am Заглавие на темата: Картофено-пиперена яхния |
|
|
Снощи направих за вечеря постна картофена яхнийка.
Както знаете, при постните манджи най-важното е продуктите да са качествени.
Та сложих едни чудно вкусни дребни картофки, дето ги мъкнах на гръб през половината град (само веднъж седмично пазарувам от пазара Д. Петков), от пресния куцопилешки дафинов лист и разни други пресни зеленчуци.
Всичко ухаеше прекрасно, до момента, в който реших да сложа червен пипер.
Сипах направо от шишенцето... И се изсипа доста
Получи се, меко казано, гадно  |
|
| начало |
|
 |
|
|
IPA Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005
| Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 11:33 am Заглавие на темата: Картофено-пиперена яхния |
|
|
Мразя тукашните опаковки. Пликовете се пробиват още преди да съм платила на касата. После трябва да прехвърлям по кутии и буркани. Имам мерителни лъжички, но те са с къси дръжки. Толкова ли е сложно да се пакетират стоките в пластмасови кутии и под капака да има дупки като солница.  |
|
| начало |
|
 |
biskvitka Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004
| Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 11:38 am Заглавие на темата: Картофено-пиперена яхния |
|
|
IPA, вината е изцяло моя - държа червния пипер в кафяво стъклено шишенце от бебешки сок, за да не си промени цвета.
Купувам пипер в пликове, или си го правя сама от сухи чушки .
Ако не ме беше домързяло да отсипя някъде колкото ми трябва, нямаше да рева тук  |
|
| начало |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума
|
|