| Автор |
Съобщение |
Маца Шеф (Chef)

Готви от: 21 Фев 2007
Счупените ми уреди |
| Пуснато на: Сря Юли 25, 2007 10:05 am Заглавие на темата: Счупените ми уреди |
|
|
Не знам дали е за този форум, ама да си се оплача.
Тези дни всичко ми се чупи. Блендера сдаде фира без основателна причина и провали опитите ми да нарежа едно зеле на ситно.
Вчера тръгнах да правя сос Болонезе и понеже доматите по магазините са скъпи и скапани аз използвам цели, белени от консерва. Та извадих, почистих доматите и реших да ги пасирам, но се оказа че и пасаторът не работи. И се наложи да измислям нови методи на пасиране като бъркане в купата с голи ръце и усилено намачкване на доматите. Не че нямаше да се получи с вилица или пък да ги накълцам на ситно, но в тази жега не ми се щеше да си играя чак толкова.
Получи се сосът, но на каква цена... |
|
| начало |
|
 |
|
|
Алеко Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005
Счупените ми уреди |
| Пуснато на: Сря Юли 25, 2007 12:04 pm Заглавие на темата: Счупените ми уреди |
|
|
Има за съжаление такива периоди, когато всичко, що може да се счупи, се счупва наведнъж.
Съчувствам ти.
Аз пък тази сутрин окичих няколко дървета покрай една река с воблери и блесни. |
|
| начало |
|
 |
biskvitka Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004
Счупените ми уреди |
| Пуснато на: Чет Юли 26, 2007 4:00 pm Заглавие на темата: Счупените ми уреди |
|
|
| Темата за воблери, блесни и женска/мъжка суета е преместена тук. |
|
| начало |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума
|
|