| Автор |
Съобщение |
MR.LAZY Site Admin

Готви от: 30 Май 2004
Кампанията "Не сте сами", друга гледна точка |
| Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 10:01 am Заглавие на темата: Кампанията "Не сте сами", друга гледна точка |
|
|
Напоследък ми прави впечатление, че като че ли самата кампания стана по важна от въпроса със задържаните и осъдени медици. Радио, телевизия, интернет, лентички, известни личности постоянно ни припомнят за нея. Аз лично не я подкрепям поради няколко факта:
1. Тази кампания обслужва идеално няколкото правителства, които не направиха нищо по въпроса, който е политически, а не съдебен. Тази кампания измества фокуса на проблема.
2. Не съм абсолютно убеден (тук сигурно ще ме намрази половин България) в невинността на задържаните, както и в правотата на обвинителите. Винаги съм се стремял да бъда безпристрастен и в този случай не правя изключение.
3.Всички тези пари, които се наляха в кампанията, можеха да бъдат използвани за по важни задачи като лобиране, например, ако щете и подкупи. Както казах по-горе, въпросът е политически, не съдебен.
4.Последно, но не по важност. В една реклама за шествието довечера, Дони (който и беше симпатичен до този момент) се изкава в смисъл, че който няма причина да не дойде и не дойде бил "пълен глупак". Съжалявам, но певец с диплома на фармацевт (всъщност, май дори не завършил), няма квалификацията да оценява интелектуалното ми ниво, както и ничие друго.
Горната позиция изразява личното ми мнение и не обвързва по никакъв начин, хората, с които съм свързан.
Последната промяна е направена от MR.LAZY на Пет Фев 09, 2007 1:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| начало |
|
 |
|
|
yosif Готвач
Готви от: 06 Дек 2005
| Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 12:28 pm Заглавие на темата: Кампанията "Не сте сами", друга гледна точка |
|
|
Напълно съм съгласен с горното.
По въпроса за вината - СПИН-аджийската история е шита с бели конци, но обвиненията по други параграфи, за които ниииикой не обелва лаф, са напълно достатъчни за да изгният в затвора доживот. |
|
| начало |
|
 |
batGoiko Дегустатор
Готви от: 19 Мар 2007
| Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 5:49 pm Заглавие на темата: Кампанията "Не сте сами", друга гледна точка |
|
|
| Тука съм напълно съгласен с автора на темата. Като знам какви са корумпирани, немърливи и нехайни наште медицински лица не се учудвам да са им платили или да са го извършили от нехайство. И другото което е не мога да подкрепя невинността на някой, ако не съм присъствал при акта на деянието. |
|
| начало |
|
 |
|
|
IPA Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005
| Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 4:32 pm Заглавие на темата: Кампанията "Не сте сами", друга гледна точка |
|
|
След близо 9 години медиците ни се прибраха в родината си и видяха близките си.
Навярно никога няма да узнаем дали са били виновни и за какво, но политическият фарс е пълен - правителството си приписа заслуги преди изборите, ЕС е горд с постижението си, а французите успяха в последния момент да се окичат с част от лаврите.
А нашите медии, като развалена грамофонна плоча си повтарят едно и също. |
|
| начало |
|
 |
дима Т Дегустатор

Готви от: 22 Окт 2006
| Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 6:28 pm Заглавие на темата: Кампанията "Не сте сами", друга гледна точка |
|
|
| Министър Калфин каза,че "държавата ще направи за тях това,което може,като за всеки нуждаещ се българин,като се има предвид това,което направи за тях до сега".Аз мисля,че най-после част от истинските виновни взеха нещата в свои ръце и оправиха нвщата. |
|
| начало |
|
 |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума
|
|