Албуми на потребителитеАлбуми  ТърсенеТърсене  Christmas gamesChristmas games  Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?
ЧЗВ / FAQЧЗВ / FAQ  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход

Кампанията "Не сте сами", друга гледна точка
Добави във Facebook

Създайте нова тема   Напишете отговор Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Дъра, бъра, два чадъра
Автор Съобщение
MR.LAZY
Site Admin

Готви от: 30 Май 2004

Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 10:01 am Заглавие на темата: Кампанията "Не сте сами", друга гледна точка

Напоследък ми прави впечатление, че като че ли самата кампания стана по важна от въпроса със задържаните и осъдени медици. Радио, телевизия, интернет, лентички, известни личности постоянно ни припомнят за нея. Аз лично не я подкрепям поради няколко факта:

1. Тази кампания обслужва идеално няколкото правителства, които не направиха нищо по въпроса, който е политически, а не съдебен. Тази кампания измества фокуса на проблема.

2. Не съм абсолютно убеден (тук сигурно ще ме намрази половин България) в невинността на задържаните, както и в правотата на обвинителите. Винаги съм се стремял да бъда безпристрастен и в този случай не правя изключение.

3.Всички тези пари, които се наляха в кампанията, можеха да бъдат използвани за по важни задачи като лобиране, например, ако щете и подкупи. Както казах по-горе, въпросът е политически, не съдебен.

4.Последно, но не по важност. В една реклама за шествието довечера, Дони (който и беше симпатичен до този момент) се изкава в смисъл, че който няма причина да не дойде и не дойде бил "пълен глупак". Съжалявам, но певец с диплома на фармацевт (всъщност, май дори не завършил), няма квалификацията да оценява интелектуалното ми ниво, както и ничие друго.

Горната позиция изразява личното ми мнение и не обвързва по никакъв начин, хората, с които съм свързан.

Последната промяна е направена от MR.LAZY на Пет Фев 09, 2007 1:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
начало
yosif
Готвач

Готви от: 06 Дек 2005

Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 12:28 pm Заглавие на темата: Кампанията "Не сте сами", друга гледна точка

Напълно съм съгласен с горното.

По въпроса за вината - СПИН-аджийската история е шита с бели конци, но обвиненията по други параграфи, за които ниииикой не обелва лаф, са напълно достатъчни за да изгният в затвора доживот.
начало
batGoiko
Дегустатор

Готви от: 19 Мар 2007

Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 5:49 pm Заглавие на темата: Кампанията "Не сте сами", друга гледна точка

Тука съм напълно съгласен с автора на темата. Като знам какви са корумпирани, немърливи и нехайни наште медицински лица не се учудвам да са им платили или да са го извършили от нехайство. И другото което е не мога да подкрепя невинността на някой, ако не съм присъствал при акта на деянието.
начало
IPA
Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005

Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 4:32 pm Заглавие на темата: Кампанията "Не сте сами", друга гледна точка

След близо 9 години медиците ни се прибраха в родината си и видяха близките си.

Навярно никога няма да узнаем дали са били виновни и за какво, но политическият фарс е пълен - правителството си приписа заслуги преди изборите, ЕС е горд с постижението си, а французите успяха в последния момент да се окичат с част от лаврите.

А нашите медии, като развалена грамофонна плоча си повтарят едно и също.
начало
дима Т
Дегустатор

Готви от: 22 Окт 2006

Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 6:28 pm Заглавие на темата: Кампанията "Не сте сами", друга гледна точка

Министър Калфин каза,че "държавата ще направи за тях това,което може,като за всеки нуждаещ се българин,като се има предвид това,което направи за тях до сега".Аз мисля,че най-после част от истинските виновни взеха нещата в свои ръце и оправиха нвщата.
начало
Покажи мнения от преди:   
Подобни теми
Тема Форум
Учат се една от друга !!!! Провалите в моята кухня
Чугунени плочи с червена точка Електро-уреди и прибори за готвене
Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Дъра, бъра, два чадъра
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума