| Автор |
Съобщение |
Liuta4ushka Дегустатор
Готви от: 21 Апр 2005
Сварена туршия :( |
|
|
|
Миналата седмица видях хубави камби и си купих 3 кг. Имах моркови, целина и чесън в къщи. И понеже майка ми ползваше една рецепта със заварена саламура, си рекох, защо да я варя предварително, като мога да сложа съставките във всеки буркан и после наведнъж да заваря бурканите.
След като им включих бързовара си рекох да си поиграя малко на Zuma-та и.... Каквото можах направих
За да ги "отикам" (както казва една моя приятелка), ги смлях с пасатора и сега имам 4 кг овкусено пиперково пюре.
Пробвах да сложа на боб - стана.
Пробвах да сложа на пилешки дробчета - пак се получи.
Скоро пиле яхния не съм готвила, но защо пък да не пасне и там. Довечера ще опитам.
А бе и аз ще го "отикам"
Обаче повече няма да варя туршия
Обещавам
|
|
| начало |
|
 |
|
|
biskvitka Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004
|
|
|
Люта, имаш луд късмет, че с тая Зума не направи пожар
| Цитат: | | сега имам 4 кг овкусено пиперково пюре |
Важното е, че всичко свършва добре
|
|
| начало |
|
 |
Liuta4ushka Дегустатор
|
|
|
Ох, аз и боб съм загаряла, ама за него ме е срам да си призная
Кой ги измисли тия компютри ве
|
|
| начало |
|
 |
|
|
Куцо пиле vertically challenged

Готви от: 27 Мар 2006
|
|
|
Лоши хора, Чушка, лоши Аз затова се радвам, че вкъщи ми е далеч от полезрението компа, да не се изкушавам
________________________________________ На една жена винаги й остава половин глава лук, независимо с какъв размер са лукът, блюдото или жената.
|
|
| начало |
|
 |
Liuta4ushka Дегустатор
|
|
|
| Куцо пиле написа: | Лоши хора, Чушка, лоши Аз затова се радвам, че вкъщи ми е далеч от полезрението компа, да не се изкушавам  |
Не ве пиленце, той и на мен компът ми е през една стая от кухнята, обаче няма спасение. Добре, че в почивните дни младите ме маскират на гардероб и ми пласират "багажа" си . Та то детето ме отменя, обаче не винаги.
|
|
| начало |
|
 |
|
|
|
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа |
|
|
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума
|
|