| Колко килограма искате да свалите? |
| 2 |
|
16% |
[ 4 ] |
| 5 |
|
8% |
[ 2 ] |
| 7 |
|
12% |
[ 3 ] |
| 10 |
|
28% |
[ 7 ] |
| 15 |
|
20% |
[ 5 ] |
| 20 |
|
12% |
[ 3 ] |
| 25 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 30 |
|
4% |
[ 1 ] |
| 35 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 40 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Общо гласове : 25 |
|
| Автор |
Съобщение |
MR.LAZY Site Admin

Готви от: 30 Май 2004
Колко килограма искате да свалите? |
| Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 10:55 am Заглавие на темата: Колко килограма искате да свалите? |
|
|
Ако можехте, колко килограма искате да свалите?
Анкетат е само за желаещи да слабеят. За Алековци и Точици ще пуснем друга тема . |
|
| начало |
|
 |
|
|
Алеко Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005
| Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 11:31 am Заглавие на темата: Колко килограма искате да свалите? |
|
|
Абе, не че не искам да смъкна 10-20 килца, за да ме харесват мацките... Ама пусто, кво да правя, като ми е вкусно? А и ставам зъл като огладнея!  |
|
| начало |
|
 |
teodor_k Дегустатор
Готви от: 30 Окт 2007
| Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 11:36 am Заглавие на темата: Колко килограма искате да свалите? |
|
|
Тая анкета малко маломерна ми се вижда Който иска повече да свали какво да каже?  |
|
| начало |
|
 |
|
|
Алеко Гур(у)ман

|
| начало |
|
 |
teodor_k Дегустатор
Готви от: 30 Окт 2007
|
| начало |
|
 |
Куцо пиле vertically challenged

Готви от: 27 Мар 2006
| Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 1:26 pm Заглавие на темата: Колко килограма искате да свалите? |
|
|
Шефе, по-подходяща предновогодишна тема с анкета не можа ли да измислиш!
Май трябва и тема-близнак: колко килограма мислите, че ще качите покрай ояждането по празниците
Инак, според гласуването съм в мнозинство от двама. Какви скромни хора сме, ей. |
|
| начало |
|
 |
|
|
Алеко Гур(у)ман

| Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 2:32 pm Заглавие на темата: Колко килограма искате да свалите? |
|
|
| Куцо пиле написа: | | Инак, според гласуването съм в мнозинство от двама. Какви скромни хора сме, ей. |
Ми ти и две килца да свалиш, ще те духне вятърът...  |
|
| начало |
|
 |

| Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 3:10 pm Заглавие на темата: Колко килограма искате да свалите? |
|
|
Той и сега ме вее, но причината най-вероятно е в пилешките ми кокали Знам си аз на какви килограми се чувствам най-добре и кога шкембичка изглежда най-приятно, ама като не се оплаква Куцопилев и аз си трая. Пък и трябва да компенсирам неговите сланинкови дефицити  |
|
| начало |
|
 |
to4ica Почетен член

| Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 8:22 pm Заглавие на темата: Re: Колко килограма искате да свалите? |
|
|
| MR.LAZY написа: |
Анкетат е само за желаещи да слабеят. За Алековци и Точици ще пуснем друга тема . |
По-скоро за Алековци и Антоновци (относно килограмите на Точица) Иначе аз винаги искам да свалям килограми - след похапването това ми е любимото удоволствие
Обаче честно - не мога да проумея каква е тази лудост за преяждане по празниците. Ще си рече човек, че нищо вкусно не хапваме цяла година. Възцарява се едно всеобщо умилно тъпкане, една групова лакомия, която направо не знае граници и после цял месец не ми се поглежда храна. Все си обещавам да избегна този феномен на голямото плюскане и последващите угризения и все не успявам. Да видим тази година как ще е  |
|
| начало |
|
 |
|
|

| Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 9:08 am Заглавие на темата: Колко килограма искате да свалите? |
|
|
Точице, аз имам собствено обяснение на феномена, а именно: Бъдни вечер е единственият момент, в който на масата има повече от една манджа, пък от всичко трябва да се пробва Събития |
|
| начало |
|
 |
ефо Гост
| Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 10:29 am Заглавие на темата: Колко килограма искате да свалите? |
|
|
Аз свалих 25 кила за 9 месеца... само бягане и повече вода, така че поразмърдайте се  |
|
| начало |
|
 |

| Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 11:03 am Заглавие на темата: Колко килограма искате да свалите? |
|
|
Точице, аз имам собствено обяснение на феномена, а именно: Бъдни вечер е единственият момент, в който на нашата маса има повече от една манджа, пък от всичко трябва да се пробва Събитието Нова година е подобно, хем мръвка, хем баница с късмети, а напоследък и торта...
Само на Коледа ядем нормално, като че ли.
Но като цяло аз тези празници ги приемам философски , като период, в който непрекъснатото похапване, пощипване на хранителни остатъци и директното наплюскване са си официално позволени, затова хич и не се заричам 'тази година няма да преяждам'. В крайна сметка, 1-ви януари за какво е, освен за реанимация!
Пък и като се замисля никога не съм надебелявала по празниците, което вероятно значи, че не преяждаме твърде гнусно  |
|
| начало |
|
 |
|
|
Meg Дегустатор
Готви от: 13 Авг 2007
| Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 11:45 am Заглавие на темата: Колко килограма искате да свалите? |
|
|
Я, да видим... ако беше май, щях да искам да сваля 2 килца, че да ми е по-леко на душата, но в момента ми е толкова студено (и цяла зима ще е така ), че по-скоро бих качила 2, ама пусто като не става насила... Ще гласивам все пак за 2-ката, щото обикновенно с това се боря... |
|
| начало |
|
 |
to4ica Почетен член

| Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 12:05 pm Заглавие на темата: Колко килограма искате да свалите? |
|
|
| Куцо пиле написа: | В крайна сметка, 1-ви януари за какво е, освен за реанимация!
|
Пиле, при нас на 01.01. е най-тежко с двама Васильовци вкъщи
Аз лично преяждам най-вече на първия ден на Коледа у свекърва ми - едно, че готви страхотно, второ много обичам да ям нещо, което друг е приготвил за мен. Но чак до нужда от диети след това не се е стигало.
Ефо, поздравления за такъв впечатляващ резултат! Но не ми се вярва само с бягане да се е получил, въпреки че като погледнеш кенийци и етиопци... И все пак е имало и глад, признай си. |
|
| начало |
|
 |

| Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 1:17 pm Заглавие на темата: Колко килограма искате да свалите? |
|
|
| to4ica написа: | | много обичам да ям нещо, което друг е приготвил за мен. |
Това важи в силна степен и за мен, ама обикновено ме е срам да си развихрям апетита пред външни хора  |
|
| начало |
|
 |
|
|
Valeto Гост
| Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 3:07 pm Заглавие на темата: Otslabvane ....... : ) |
|
|
| Аз искам 7 - 10 килца да сваля и то главно от корема и бедрата ... !!! |
|
| начало |
|
 |
|
|
|