Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът

Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът
Форуми за обмен на рецепти, полезни съвети при готвене и видове хранене

Албуми на потребителитеАлбуми  ТърсенеТърсене  Christmas gamesChristmas games  Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?
ЧЗВ / FAQЧЗВ / FAQ  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход
Суши ресторанти в София

Създайте нова тема   Напишете отговор Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Дъра, бъра, два чадъра
Автор Съобщение
MR.LAZY
Site Admin

Готви от: 30 Май 2004

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 1:58 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

За да разрешим спора за имената и названията на ресторантите за суши, реших да пусна тази тема. И така:

Wasabi Garden (бивш Kabuki Lounge) ул. Александър Фон Хумболд 35A

Wasabi Deli Lounge - ул. Коста Лулчев 15А

Кабуки Чадо ул, "Академик Методи Попов" 71

Ресторант Тамбукту ул. Аксаков 10

Ресторант Captain Cook бул Пенчо Славейков 12-14

Sasa – японски ресторант, в х-л Хемус, София

The Sushi Bar ул. Денкоглу 18

Cool House "Библиотека" бул. Васил Левски 88

Който знае други суши ресторант, да казва, за да попълним списъка.

Последната промяна е направена от MR.LAZY на Пон Фев 18, 2008 7:54 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
начало
рецепти
Sonny
Дегустатор

Готви от: 22 Юни 2007

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 2:14 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

Captain Cook би могък да добавиш предполагам.
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 5:17 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

"Библиотеката" си забравил.
начало
рецепти
Маца
Готвач

Готви от: 21 Фев 2007

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 10:41 am    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

Сега остава и да уточним къде става за ядене и да се съберем и дружно да посетим. Усмивка
начало
рецепти
IPA
Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 11:10 am    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

Аз пък не мога да разбера защо да давам луди пари за суши- с две чаши ориз и по-малко от 200 г пушена сьомга правя 8 рула с цял лист нори или около 64 хапки суши, като мога да ги похарча за много по-вкусни неща. Въртя очички
начало
рецепти
Маца
Готвач

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 12:15 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

IPA написа:
Аз пък не мога да разбера защо да давам луди пари за суши- с две чаши ориз и по-малко от 200 г пушена сьомга правя 8 рула с цял лист нори или около 64 хапки суши, като мога да ги похарча за много по-вкусни неща. Въртя очички

IPA, аз и покана за гости приемам Усмивка .
Не съм се пробвала да правя суши, но пък и няма да мога да докарам разнообразието, което се предлага в ресторантите.
начало
рецепти
biskvitka
Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 6:40 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

Маца написа:
...няма да мога да докарам разнообразието, което се предлага в ресторантите.

Идея да направим суши-парти, където всеки ще направи по един-два вида и ето ти разнообразие Mr. Green
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 7:40 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

biskvitka написа:
Маца написа:

Идея да направим суши-парти, където всеки ще направи по един-два вида и ето ти разнообразие Mr. Green

Лоша идея! Много лоша! Щото аз не мога да правя суши, но пък ям за трима. Плезене
начало
рецепти
biskvitka
Зъл модератор

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 7:59 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

Тъкмо ще се научиш Готино
начало
рецепти
Маца
Готвач

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 10:34 am    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

biskvitka написа:
Маца написа:

Става, обаче и аз не мога да правя суши, или поне не съм опитвала в истинския му вариант, само някакви бегли подобия.
начало
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Готви от: 27 Мар 2006

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 11:09 am    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

Аз не мога и не искам да правя суши пък Тъжен
to4ica
Почетен член

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 12:08 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

Куцо пиле написа:
Аз не мога и не искам да правя суши пък Тъжен

Дилетантско изпълнение не е чак толкова трудно за постигане. От последния брой на Бакхус излиза, че наистина добро суши няма в София, ама като нямам база за сравнение...
начало
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Готви от: 27 Мар 2006

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 1:19 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

Най-важно е желанието, Точи, а на мен точно то ми липсва. Аз съм по-скоро картофен, отколкото оризов човек. Сигурно имам някаква ирландска жилка Смях
MR.LAZY
Site Admin

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 1:33 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

to4ica написа:
От последния брой на Бакхус излиза, че наистина добро суши няма в София, ама като нямам база за сравнение...
На Бакхус много вяра им нямам. Едва ли този, който е писал статията е опитвал суши в Япония, за да прави сравнението.
начало
рецепти
biskvitka
Зъл модератор

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 1:51 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

Да не ставаме кулинарни догматици; според мен важното е, да е вкусно и да не се стига до Токсикологията или Инфекциозна след похапването му.
начало
рецепти
emma
Дегустатор

Готви от: 18 Фев 2008

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 5:52 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

Бях в ресторант Кабуки на " Методи Попов 71" на 14.02
атмосферата беше невероятна, имаше жена, която свири на арфа класическа музика, сушито беше страхотно, както и обслужването. Адски доволни сме.Препоръчвам ви горещо ресторанта
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 7:27 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

MR.LAZY написа:
to4ica написа:
От последния брой на Бакхус излиза, че наистина добро суши няма в София, ама като нямам база за сравнение...
На Бакхус много вяра им нямам. Едва ли този, който е писал статията е опитвал суши в Япония, за да прави сравнението.

Пазиш ли го още тоя брой? Ако авторът на материала е Емил Коралов, значи не си познал. Бил е в Япония и със сигурност е ял истинско суши.

Но идеята за суши-сбирка ми допада все повече. Наскоро бяхме в "Капитан Кук" и си поръчах някакво комбинирано блюдо от различни видове, което много ми хареса. Цените не са чааак толкова непоносими.
начало
рецепти
MR.LAZY
Site Admin

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 7:47 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

Благодарение на блога на Писана разбираме за нов суши ресторант и го включваме в списъка.
начало
рецепти
Маца
Готвач

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 10:44 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

MR.LAZY написа:
Благодарение на блога на Писана разбираме за нов суши ресторант и го включваме в списъка.

Е, този ще почака докато пораснем. Усмивка
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 12:18 am    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

MR.LAZY написа:

И този е от веригата "Хепи-Капитан Кук-Тамбукту".
начало
рецепти
wasabi
Дегустатор

Готви от: 11 Юли 2008

Суши ресторанти в София
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 8:38 pm    Заглавие на темата: Суши ресторанти в София

Нов ресторант за суши
Wasabi House
в квартал "Драгалевци"
ул "Нарцис" 34
начало
рецепти
Покажи мнения от преди:   
Подобни теми
Тема Форум
Суши заведение Бял списък
Ресторант Magnito в София - суши и други азиатски я... Бял списък
Женския пазар в София Бял списък
Суши - технология Международна кухня
Сладкарница Онда на улица Екзарх Йосиф, София Черен списък
Ресторанти в Трявна Бял списък
Суши: Прибори, съдове и аксесоари Съдове и прибори за готвене и сервиране
Суши ресторант Wasabi Бял списък
Любимото заведение на София Бял списък
Срещу Интерпред в София с внимание: Китайски рестор... Черен списък
Китайски ресторанти в София Черен списък
Измамата на община София Черен списък
София Сити Център Черен списък
Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Дъра, бъра, два чадъра
Страница 1 от 1

Идете на:  
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума

Скриптове от phpBB © 2001, 2006 phpBB Group :: Превод от Боби Димитров

Условия за ползване :: Конфиденциалност на информацията

Рецепти :: Спорт :: Кредити :: Лекари :: Козметика и грим :: Directory :: Music :: Food&Recipes :: Cheap Properties :: Real Estate Bookmarks