| Автор |
Съобщение |
Liuta4ushka Дегустатор
Готви от: 21 Апр 2005
Замръзнали картофи |
|
|
|
Днес пратих Л. Чушков да вземе 5 кг картофи и ...познайте Пробутали са му замръзнали.
Но аз нали съм чела приказката "Каквото стори дядо - все е хубаво" - кипнах подсолена вода и ги пуснах в нея.
Имах 1 буркан камби от туршия - събрани от други буркани (у нас камбите не са на почит и в буркан се слага само по една за вкус и за да не стане зян - ги събирам), които нарязах на много ситно и ги добавих към сварените и нарязани картофи. Прибавих и една майонеза. Накълцах и целината от туршията
И после....Ами - греяна ракия ! М да !
С останалите сварени картофи направих картофени кюфтета.
|
|
| начало |
|
 |
|
|
Алеко Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005
Замръзнали картофи |
|
|
|
| Сбъркала си подфорума, Чушчице! Не виждам никакъв провал.
|
|
| начало |
|
 |
IPA Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005
Замръзнали картофи |
|
|
|
И аз не виждам провал, а супер ноу хау какво да правим ако ни пробутат замразени картофи.
Чушчице, сварила си наведнъж и 5-те килограма.
|
|
| начало |
|
 |
|
|
Liuta4ushka Дегустатор
Готви от: 21 Апр 2005
Замръзнали картофи |
|
|
|
| Алеко написа: | | Сбъркала си подфорума, Чушчице! Не виждам никакъв провал. |
Ох, доста се чудих къде да го постна и да се жалвам, и реших тук, обаче - отново "провал" . Мод да я премести където трябва. Благодаря, за което
| Цитат: | | ...Чушчице, сварила си наведнъж и 5-те килограма. |
Ип, нямах избор, а и скоро не бях "глезила" така мъжете си. Това е единственото постно нещо което ядят, след боба . Бяха страшно доволни , а аз - бясна. т.е. ЛЮТА
Вкусни станаха пущините - днес няма и помен от тях (джуниър е като пиранка ), обаче ми отнеха следобеда .
|
|
| начало |
|
 |
biskvitka Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004
Замръзнали картофи |
|
|
|
Люта, голям майстор си!
На мен никога не са ми ставали вкусни замръзналите картофи
|
|
| начало |
|
 |
|
|
|
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа |
|
|
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума
|
|