| Автор |
Съобщение |
миш маш Готвач

Готви от: 18 Юни 2007
Суши |
| Пуснато на: Съб Окт 04, 2008 11:55 am Заглавие на темата: Суши |
|
|
Суши от Гункан.Това са снимки , ще очакваме и рецепти.
 |
|
| начало |
|
 |
|
|
Гункан Дегустатор

Готви от: 18 Сеп 2008
Суши |
| Пуснато на: Съб Окт 04, 2008 1:21 pm Заглавие на темата: Суши |
|
|
| Миш,благодаря ти за снимките.За всички да направя едно пояснение:само последните две са мои.Едното е драконче(хосомаки с риба тон),а другото при по внимателно заглеждане може да се разпознае родният трибагреник(урамаки с риба тон вътре). |
|
| начало |
|
 |
Алеко Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005
Суши |
| Пуснато на: Съб Окт 04, 2008 2:00 pm Заглавие на темата: Суши |
|
|
| Веднага да ги махате тия снимки от тук! Не ви е срам, да събуждате най-низките страсти у човека! |
|
| начало |
|
 |
|
|
Куцо пиле vertically challenged

Готви от: 27 Мар 2006
Суши |
| Пуснато на: Съб Окт 04, 2008 2:11 pm Заглавие на темата: Суши |
|
|
Гункан, много е красиво! а това на втората снимка бих го хапнала с удоволствие. Дракончето е много хубаво, но не може да пребори твърдокаменната ми балканска увереност, че водораслите не са за ядене  |
|
| начало |
|
 |
Маца Шеф (Chef)

Готви от: 21 Фев 2007
Суши |
| Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 8:12 am Заглавие на темата: Суши |
|
|
| Куцо пиле написа: | Гункан, много е красиво! а това на втората снимка бих го хапнала с удоволствие. Дракончето е много хубаво, но не може да пребори твърдокаменната ми балканска увереност, че водораслите не са за ядене  |
А, Пиле, мен пък именно водораслите ме впечатляват в цялата работа, иначе си е ориз с риба. Сега Гункан ще ме изяде.
Всъщност допирът на водораслите в ориза и отлежаването на ролцата придават един специфичен вкус, който прави за мен сушито различно.
А снимките са страхотни и наистина да дочакаме и рецептите? |
|
| начало |
|
 |
Гункан Дегустатор

Суши |
| Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 12:04 pm Заглавие на темата: Суши |
|
|
| Само да вметна,че и трибагреника има водорасли,но те са отвътре.Тези водорасли които се използват за направата на суши,са много финни и вкусни,та даже неможеш да разбереш какво ядеш,ако не ти кажат.Всичко е в главата.Ще пусна рецептите,но когато съм малко по свободен,а и ми се иска да ги подкрепя със снимки,но мойте са доста големи като памет и ще ми трябват специални разяснения. |
|
| начало |
|
 |
|
|
IPA Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005
Суши |
| Пуснато на: Сря Окт 08, 2008 4:15 pm Заглавие на темата: Суши |
|
|
Много са красиви.
За второто рулце, тъкмо реших че е дъга, а то се оказа трибагреник.  |
|
| начало |
|
 |
Алеко Гур(у)ман

Суши |
| Пуснато на: Сря Окт 08, 2008 8:55 pm Заглавие на темата: Суши |
|
|
Абе аз кво ви казах бе? Махайте ги тия снимки, щото колчем ги зърна и подивявам от завист!
Гункан (какво значи всъщност този прякор), моля те, кажи къде може човек с широки кулинарни възгледи да опита тези прекраснотии? |
|
| начало |
|
 |
Маца Шеф (Chef)

Готви от: 21 Фев 2007
Суши |
| Пуснато на: Чет Окт 09, 2008 8:21 am Заглавие на темата: Суши |
|
|
| Алеко написа: | Абе аз кво ви казах бе? Махайте ги тия снимки, щото колчем ги зърна и подивявам от завист!
Гункан (какво значи всъщност този прякор), моля те, кажи къде може човек с широки кулинарни възгледи да опита тези прекраснотии? |
А ние с тесните да не ядем ли сега? |
|
| начало |
|
 |
|
|
Алеко Гур(у)ман

Суши |
| Пуснато на: Чет Окт 09, 2008 11:25 am Заглавие на темата: Суши |
|
|
| Маца написа: | | Алеко написа: | Абе аз кво ви казах бе? Махайте ги тия снимки, щото колчем ги зърна и подивявам от завист!
А ние с тесните да не ядем ли сега? |
Тц! Вие само ще гледате снимки и ще цъкате с език!  |
|
| начало |
|
 |
Гункан Дегустатор

Суши |
| Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 10:06 am Заглавие на темата: Суши |
|
|
| Гункан,не е прякор,а е вид суши.Това което съм си сложил за аватар е гункан с хайвер от сьомга.Иначе подобни неща на разумна цена могат да се опитат в Санури аз бях написал за там само в неделя.Успех. |
|
| начало |
|
 |
Алеко Гур(у)ман

Суши |
| Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 12:11 pm Заглавие на темата: Суши |
|
|
| Благодаря! |
|