| Автор |
Съобщение |
Rus0koska Дегустатор

Готви от: 13 Окт 2004
Текила Бум - Бум (Tequila Bum - Bum) |
|
|
|
Продукти: (за 1 шот)
20 мл текила
15 мл спрайт
1 капка фреш лимон
Приготвяне:
Всички съставки се смесват в чаша за шот коктейли. Дланта се слага плътно върху отвора на шота, така че да се създаде вакуум. Шота се удря 2 пъти в барплота и веднага се изпива на екс. Целта е алкохота да стане на пяна.
P. S. Страхотен коктейл. пиеш пиеш ништо ти няма и по някое време ти се подкосяват краката . А и малко се понамокряш докато извършваш ритуала
|
|
| начало |
|
 |
Реклама / Спонсорирани връзки
|
Ипотечни и жилищни кредити от банки
|
 |
ludetina Готвач

Готви от: 03 Юни 2004
|
|
|
..От този коктейл..сега имам БУМ-БУМ в областа на слепоочията..(може би от там идва името му,а не от това ,че се удря в масата..) ,прупреждавайте друг път ..или по точно указвайте "препоръчителна доза",защото.. снощи много ни се услади. .
Мерси,Rus0koska!
|
|
| начало |
|
 |
Rus0koska Дегустатор

Готви от: 13 Окт 2004
|
|
|
Радвам се че съм донеста радост и приятние емоции у вас
За махмурлука Алка Залцер или Шкембе чорба
|
|
| начало |
|
 |
|
|
 |
MR.LAZY Site Admin

Готви от: 30 Май 2004
|
|
|
Преди време за малко да го обърнем на сладкарски форума, а сега гледам че нещата отиват към алкохолен. Rus0koske, действащ деморазлизиращо на юзърите , ако всички се изпонапият от твоите коктейли, на никого няма да му се пише за манджи и ще се постват само вариации на шкембе чорба.
Айде отивам да ударя и аз едно питие
|
|
| начало |
|
 |
ludetina Готвач

Готви от: 03 Юни 2004
|
|
|
Благодаря ви, за съветите!След един Алка Залцер, и 1 чаша лимонов сок, вече съм много по добре. За снощи сам съм си виновна всъщност:oops:, защото покрай Pfeffer Steak,започнахме на винце, а после настроени купонджийски преминахме нататък...
| ptomoff написа: | Rus0koske, действащ деморазлизиращо на юзърите , ако всички се изпонапият от твоите коктейли, на никого няма да му се пише за манджи и ще се постват само вариации на шкембе чорба.
|
За мен няма такава опасност..не мога да понасям "Шкембе чорба". мирише просто ужасно..,всички вкъщи обаче я обожават.. .,добре че баща ми я готви ,а не ме карат мен ..да се уча. .
|
|
| начало |
|
 |
MR.LAZY Site Admin

Готви от: 30 Май 2004
|
|
|
| ludetina написа: | За мен няма такава опасност..не мога да понасям "Шкембе чорба". мирише просто ужасно..,всички вкъщи обаче я обожават.. .,добре че баща ми я готви ,а не ме карат мен ..да се уча. . |
Трябва да опиташ Циганската шкембе чорба, за да видиш какво е смрад, особено ако зеленцето е поостаряло....
|
|
| начало |
|
 |
|
|
 |
|
|