Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът

Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът
Форуми за обмен на рецепти, полезни съвети при готвене и видове хранене

Албуми на потребителитеАлбуми  ТърсенеТърсене  Игрички!Игрички!  Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?
ЧЗВ / FAQЧЗВ / FAQ  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход
За изтрезняване - Bloody Mary

Създайте нова тема   Напишете отговор Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Коктейли и напитки -> Алкохолни напитки и коктейли
Автор Съобщение
Rus0koska
Дегустатор

Готви от: 13 Окт 2004

Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 9:04 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Продукти:
50 мл водка
100 мл доматен сок
15 мл сок от лимон
3 капки табаско
3 капки сос Уорчестър
1 щипка целина
1 щипка черен пипер
1 щипка хрян
Приготвяне:
Водката, доматеният сок, лимоновият сок и подправките се смесват в добре изстуден шейкър. Сместта се излива в чаша Колинс. Украсява се с резен лимон.
Коктейлът може да се сервира с кубчета лед в чашата.

P. S. След деморализиращото действие на коктейлите сутрин пробвайте това Mr. Green или ледено студена биричка Смях
начало
рецепти
Реклама / Спонсорирани връзки
Ипотечни и жилищни кредити от банки
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005

Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 3:39 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Много обичам Кървавото Марче. Ама защо сутрин? Предпочитам я в ранната топла лятна вечер, на терасата на някой плажен капан.
начало
рецепти
to4ica
Почетен член

Готви от: 30 Май 2004

Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 9:08 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Алеко написа:
Много обичам Кървавото Марче. Ама защо сутрин? Предпочитам я в ранната топла лятна вечер, на терасата на някой плажен капан.

Сутрин звучи изискано-декадентски, идеята ми харесва много. Това за хряна не го знаех...
начало
рецепти
рецепти
полуобувка
Дегустатор

Готви от: 10 Юли 2005

Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 10:08 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Ако ще декадентствате саба'лем с това нещо, туширайте пикантността му с нещо хрупкаво. Ако ще - препечни филийки.
Инак лошо ви се пише.

Целината е просто феноменална, ако е под формата на свеж стрък (онова при корена, прилича на праз) направо вътре.
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 10:09 am    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Не знам дали ще ме разберете правилно, ама предпочитам да декаденствам в късния следобед и ранната вечер. Особено с Марчета, пък били те и кървави. Mr. Green
начало
рецепти
to4ica
Почетен член

Готви от: 30 Май 2004

Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 12:44 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Алеко написа:
Не знам дали ще ме разберете правилно, ама предпочитам да декаденствам в късния следобед и ранната вечер. Особено с Марчета, пък били те и кървави. Mr. Green

Тази множественост на Марчетата леко ме озадачи Шокиран , но ако са тънки Марийки, защо пък не
начало
рецепти
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Пуснато на: Сря Сеп 21, 2005 1:10 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Е, какво ще направи човек с едно Марче? Трябват поне две, а още по-добре - три. Mr. Green
начало
рецепти
Kabal
Дегустатор

Готви от: 06 Май 2006

Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 6:46 am    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Вместо щипка целина се ползва стеблото за сламка ... Наздраве
начало
рецепти
IPA
Шеф (Chef)

Готви от: 04 Яну 2005

Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 5:38 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Цял ден туй ми е пред очите. Ако имаше и ледчета, можеше да ми се срине нервната система. Mr. Green
начало
рецепти
рецепти
Маца
Готвач

Готви от: 21 Фев 2007

Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 10:49 am    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

IPA написа:
Цял ден туй ми е пред очите. Ако имаше и ледчета, можеше да ми се срине нервната система. Mr. Green

Права си, не изглежда достатъчно изстудено, пък и аз не виждам черните точици черен пипер, който е основна съставка при мен.
Аз рядко пия, но това е май най-любимия (или единствения ми любим) коктейл.
начало
рецепти
gotin
Готвач

Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 10:05 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Маца написа:
IPA написа:

Права си, не изглежда достатъчно изстудено, пък и аз не виждам черните точици черен пипер, който е основна съставка при мен.
Аз рядко пия, но това е май най-любимия (или единствения ми любим) коктейл.

Съжалявам! Съжалявам! Съжалявам! Понеже съм си последователно тъпичък, нещо недоразбрах пак.
От колко чаши точно Блъди Мери се изтрезнява? Аз пробвах, стигнах до осмата и изобщо не можах да изтрезнея, само се уригвах упорито на селъри... Плезене
После вече не помня, може и да съм изтрезнял... Mr. Green
начало
рецепти
Jasen
Готвач

Готви от: 30 Яну 2005

Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 4:28 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Човече, недей така! Ако продължаваш в същия дух един ден няма да можеш да се разложиш! Старец
рецепти
gotin
Готвач

Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 10:26 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Jasen написа:
Човече, недей така! Ако продължаваш в същия дух един ден няма да можеш да се разложиш! Старец

Съжалявам! Съжалявам! Въртя очички Ми нали трябва да изтрезнявам някак си...
Да мина ли на изстудена биричка като вариант за изтрезняване?
Уф, обърках се вече... Объркан Объркан Объркан
начало
рецепти
Kabal
Дегустатор

Готви от: 06 Май 2006

Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 10:35 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

gotin написа:
Съжалявам! Съжалявам! Въртя очички Ми нали трябва да изтрезнявам някак си...
Да мина ли на изстудена биричка като вариант за изтрезняване?
Уф, обърках се вече... Объркан Объркан Объркан

На това му се вика нормализатор. И аз го водя безалкохолно до втората каса....
начало
рецепти
Jasen
Готвач

Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 11:37 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Вие го водите, ама на мен ми е достатъчна и една биричка и отивам и си лягам мразим да ставам рано . А като пия една ракия и цяла нощ не мога да спя Лебедово езеро . Затова човек трябва да използва коктейлите. В тях съставките се уравновесяват и така действат най - здравословно Боли ме зъб .
рецепти
gotin
Готвач

Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 11:42 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Jasen написа:
Вие го водите, ама на мен ми е достатъчна и една биричка и отивам и си лягам мразим да ставам рано . А като пия една ракия и цяла нощ не мога да спя Лебедово езеро . Затова човек трябва да използва коктейлите. В тях съставките се уравновесяват и така действат най - здравословно Боли ме зъб .

Twisted Evil Ерго, една биричка плюс една ракийка - спиш до средата на нощта, нали? Щото се уравновесяват... Mr. Green
Коварен въпрос - а после? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 5:55 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

После - г-жата да му мисли! Mr. Green
начало
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Готви от: 27 Мар 2006

Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 6:49 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Jasen написа:

А кому е притрябвало да се разлага, ти пък! Аз отсега работя по въпроса с мариноването си Mr. Green
рецепти
Jasen
Готвач

Пуснато на: Чет Юли 10, 2008 6:24 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Куцо пиле написа:
Jasen написа:

А кому е притрябвало да се разлага, ти пък! Аз отсега работя по въпроса с мариноването си Mr. Green

Човече, недей така NO! ! Защо си решил да саботираш хранителната верига мексиканска вълна > Грил Грил Грил Грил Грил Грил ?
Куцо пиле
vertically challenged

Пуснато на: Чет Юли 10, 2008 6:55 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Ясене, като съм маринована по-добре ще горя като му дойде времето Готино
За хранителната верига съм се погрижила.
миш маш
Дегустатор

Готви от: 19 Юни 2007

Пуснато на: Чет Юли 10, 2008 7:26 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Незнам дали харесвате черен хумор , но аз даже съм решила да ме препарират за да плаша я децата ,я гаргите, поне да върша някаква работа. Плезене
начало
рецепти
рецепти
Куцо пиле
vertically challenged

Пуснато на: Чет Юли 10, 2008 8:48 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Със сигурност ще ги изплашиш - ти представяш ли си колко би струвало препарирането? Смях
kristi
Дегустатор

Готви от: 31 Мар 2008

Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 4:46 pm    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Миш-маш по добре да те балсамират, защото препарирането се изпозва по скоро за животните. А и като си балсамиран, изглеждаш по-добре - ти Георги Димитров си го виждала, докато беше в мавзолея. Почти като заспал си беше. Само не искай да ти правят и на теб мавзолеи, че тогава ще съвсем ще я втасат.
начало
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Пуснато на: Съб Юли 12, 2008 1:49 am    Заглавие на темата: За изтрезняване - Bloody Mary

Най-кофтито ще е, когато решат да го вдигат във въздуха и извикат Евгени Бакърджиев за консултант. Mr. Green
начало
рецепти
рецепти
Покажи мнения от преди:   
Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Коктейли и напитки -> Алкохолни напитки и коктейли
Страница 1 от 1

Идете на:  
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети :: Можете да добавяте снимки във форума

Скриптове от phpBB © 2001, 2006 phpBB Group :: Превод от Боби Димитров

Условия за ползване :: Конфиденциалност на информацията

Рецепти :: Спорт :: Кредити :: Лекари :: Козметика и грим :: Directory :: Music :: Food&Recipes :: Cheap Properties :: Real Estate Bookmarks