| Автор |
Съобщение |
Jasen Готвач

Готви от: 30 Яну 2005
Лапад (с ориз, гъби и маслини) на един крак в микровълнова |
|
|
|
Като видях, че делото по нахранването на хранещите се е дело на самите хранещи се, бръкнах в хладилника и извадих наскорооткрития от мен лапад. Вдъхновен от рецептите на Gotin се заех да импровизирам на един крак.
Продукти:
лапад,
ориз,
гъби,
маслини,
един морков,
стерилизирани домати,
олио,
пресен лук,
магданоз и копър,
сол.
Приготовление:
Почистих лапада, като изрязах месестите части (благодаря, Gotin - от теб го научих), почистих и измих един черпак ориз, нарязах малко гъби, маслините без костилки, два стръка лук, един морков на парченца, добавих магданоза и копъра накълцани, а около една чаена чаша с домати пасирах с един миксер. поръсих със сол и полях с олио. Количествата от отделните продукти избирах интуитивно и ми е трудно да посоча определени цифри. Двайсет минути в микровълновата на пълна мощност и моята първа гозба с лапад бе готова.
Малко се озорих да подскачам на един крак из кухнята, но отстрани сигурно е било забавно. После жената ме хвали , а синът лапа и пита КАКВО СИ СЛОЖИЛ вътре. Това са опасни въпроси, бих казал даже подводни камъни , защото той е много злояд.
Благодаря, Gotin! Лудетина - ръкавицата е хвърлена - спретни сега ти нещо в токамак да те видя .
PS. Каня утре админа и жена му на гости. Нека и те опитат, ако нещо е останало. Адресът ли - в лично съобщение!!! Иначе ще ми се изтърсите всичките от форума
|
|
| начало |
|
 |
Реклама / Спонсорирани връзки
|
Ипотечни и жилищни кредити от банки
|
 |
biskvitka Зъл модератор

Готви от: 24 Авг 2004
|
|
|
Много е вкусно! (Или по-точно беше)
|
|
| начало |
|
 |
Jasen Готвач

|
|
|
Е вкусно, ама малко - какво да ви правя, като ви изпревариха.
|
|
| начало |
|
 |
Реклама / Спонсорирани връзки
|
Ипотечни и жилищни кредити от банки
|
 |
Алеко Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005
|
|
|
Само не разбрах ащо си подскачал на куц крак...
|
|
| начало |
|
 |
Jasen Готвач

|
|
|
Отхапаха ми крака
Майтапче! Велораптер>колело>кола>"Пирогов:>гипс>еднокраки рецепти
|
|
| начало |
|
 |
|
|
|
|
|
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа |
|
|
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети :: Не можете да добавяте снимки във форума
|
|