| Автор |
Съобщение |
Rus0koska Дегустатор

Готви от: 13 Окт 2004
Strawberry chi-chi |
| Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 8:06 pm Заглавие на темата: Strawberry chi-chi |
|
|
Съставки:
50 мл водка
30 мл коксов ликьор
50 мл ананасов сок
6 бр ягоди
3 кубчета лед
портокалов резенче
коктейлна череша
Приготвяне:
Сложете съставките на коктейла в електрически миксер. Миксирайте и излейте в издълбан плод. Гарнирайте с резенче портокал и коктейлна череша. Сервирайте със сламка. Подходящи плодове са кокосовия орех, пъпеша, а може и диня  |
|
| начало |
|
 |
|
|
Jasen Готвач

Готви от: 30 Яну 2005
Strawberry chi-chi |
| Пуснато на: Съб Юли 16, 2005 9:55 pm Заглавие на темата: Strawberry chi-chi |
|
|
Брей, че екзотично звучи, брей! Направо ми иде да спретна един коктейл - събор, ама кандидатстудентина ще ни отсвири. И без друго се е изнервил. (Ударението да падне на второто "и") ________________________________________ "Като гореща вода за шоколад" |
|
| начало |
|
 |
Rus0koska Дегустатор

Готви от: 13 Окт 2004
Strawberry chi-chi |
| Пуснато на: Чет Юли 28, 2005 10:54 pm Заглавие на темата: Strawberry chi-chi |
|
|
Едно орехче пълно с този коктейл мисля че ще премахне нервното напрежение. Покане момчето на по един орех  |
|
| начало |
|
 |
|
|
Алеко Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005
Strawberry chi-chi |
| Пуснато на: Пет Юли 29, 2005 2:37 pm Заглавие на темата: Strawberry chi-chi |
|
|
| Rus0koska написа: | Едно орехче пълно с този коктейл мисля че ще премахне нервното напрежение. Покане момчето на по един орех  |
Надявам се, че имаш предвид кокосово, а не обикновено или - недай си Боже - индийско? ________________________________________ I'll leave this old world with a satisfied mind. |
|
| начало |
|
 |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети :: Можете да добавяте снимки във форума
|
|