Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът

Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът
Форуми за обмен на рецепти, полезни съвети при готвене и видове хранене

Албуми на потребителитеАлбуми  ТърсенеТърсене  Игрички!Игрички!  Регистрирайте сеРегистрирайте се 
Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?Защо да се регистрирам във форумите на БГ Кулинар?
ЧЗВ / FAQЧЗВ / FAQ  Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си  ВходВход
Бързи пържоли

Създайте нова тема   Напишете отговор Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Рецепти по категории -> Ястия българска кухня
Автор Съобщение
vivagd
Дегустатор

Готви от: 30 Апр 2005

Бързи пържоли
Пуснато на: Чет Май 05, 2005 6:59 pm    Заглавие на темата: Бързи пържоли

Продукти:
3 бр. пържоли котлет или вратни
400 гр. гъби
6 бр. картофи
1 пакетче "маги вълшебен вкус"
олио, чер пипер на вкус

Приготвяне:
Измитите и начукани пържоли се поръсват от двете страни с подправката маги и се редят н тавичка намазана с олио. Помежду им се режат картофите и отгоре гъбите предварително измити. Поръсва се с чер пипер по желание. Най-отгоре се ръси с олио и вода до половината на тавичката. Слага се във фурната не на средната, а на долната скара и се включва на 200 градуса. От време на време се разбъркват картофите и гъбите. Пържолите се обръщат само веднъж. Трябва да остане малко сосче. Сервира се по една пържола и с решетъчна лъжица от смеса от картофи и гъби. Полива се с мъничко сос. Салата по избор и вкус. Ако обичате по-солено можете допълнително да поръсите със сол.

Добър апетит.
начало
рецепти
Реклама / Спонсорирани връзки
Ипотечни и жилищни кредити от банки
рецепти
Алеко
Гур(у)ман

Готви от: 23 Мар 2005

Бързи пържоли
Пуснато на: Чет Май 05, 2005 8:49 pm    Заглавие на темата: Re: Бързи пържоли

vivagd написа:
Сервира се по една пържола и с решетъчна лъжица от смеса от картофи и гъби.Полива се с мъничко сос.Салата по избор и вкус.Ако обичате по солено можете допълнително да поръсите със сол.Добър апетит.

Ех, откога чакам някой да пусне нещо с мръвка!!! Че аз съм си по принцип карнивор, а тука госпойците все някакви постни манджи ми предлагат.

Ама имам един въпрос, отнасящ се до горния цитат. Защо само по една пържола да се сервира? Не може ли цялата тавичка да е за мен? Нали и без това ще се търкалям... Mr. Green Мляс-мляс
начало
рецепти
vivagd
Дегустатор

Готви от: 30 Апр 2005

Бързи пържоли
Пуснато на: Чет Май 05, 2005 9:25 pm    Заглавие на темата: Бързи пържоли

здравеите АЛЕКО!Предложението е за трима.Вие може да си направите и пет броя само за вас.Прави ми впечетление,че предлаганите от мен рецепти са в големи количества.За това реших да ги огранича.Специално за пържолите ги правя по две на човек.Е изглежда,че си хапваме добре.На времето един борец беше казъл,че храната прави борбата.Но по-добре според мен е да ги даваме за храна не и за лекарства.Е пробваите...
начало
рецепти
Реклама / Спонсорирани връзки
Ипотечни и жилищни кредити от банки
рецепти
Покажи мнения от преди:   
Подобни теми
Тема Форум
Ядем ли отрови под формата на бързи закуски Хранене
Пържоли от обезкостена плешка Фюжън кухня
Пържоли от шаран, печени на скара Рибна кухня
Бързи филийки в микровълнова Салати, ордьоври, мезета и закуски
Бързи хлебчета за закуска Тестени и хлебни изделия
Бързи пилешки късчета с картофено пюре Международна кухня
Пилешки пържоли със сметана(поредното пиле със смет... Фюжън кухня
Пилешки пържоли по баварски Международна кухня
Пържоли със сос Ястия българска кухня
Пилешки пържоли в сос Ястия българска кухня
Бързи кифлички с локум Рецептите на баба
Малка свинщинка (Свински пържоли със сметана) Фюжън кухня
Бързи ястия от яйца Ястия българска кухня
Форуми на БГ Кулинар гурме сайтът -> Рецепти по категории -> Ястия българска кухня
Страница 1 от 1

Идете на:  
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Не Можете да пускате нови теми :: Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си :: Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети :: Можете да добавяте снимки във форума

Скриптове от phpBB © 2001, 2006 phpBB Group :: Превод от Боби Димитров

Условия за ползване :: Конфиденциалност на информацията

Рецепти :: Спорт :: Кредити :: Лекари :: Козметика и грим :: Directory :: Music :: Food&Recipes :: Cheap Properties :: Real Estate Bookmarks